Το μωρό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης καθώς εκτός από τον COVID-19 αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας και παρακολουθείται εκεί από τον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Συγγενείς του παιδιού έχουν ήδη υποβληθεί σε σχετικές δειγματοληπτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είναι και αυτοί φορείς του ιού.

Πρόκειται για το νεότερο κρούσμα κορωνοϊού που καταγράφεται στην περιοχή την ίδια στιγμή που εντοπίστηκαν τρία ακόμα κρούσματα του ιού σε κλινικές του Γενικού Νοσοκομείο της Ξάνθης.Οι κλινικές έχουν απολυμανθεί και ακολούθησε έλεγχος στο προσωπικό που ήρθε σε επαφή με τους ασθενείς, ωστόσο η εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή φαίνεται πως συνεχίζει να προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Στην Ξάνθη με ελικόπτερο ο Νίκος Χαρδαλιάς
Στην περιοχή της Ξάνθης μετέβη εσπευσμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να επιτηρήσουν την περιοχή και να εξετάσουν τα υπάρχοντα δεδομένα. Αλλωστε, όπως δήλωσε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς, τα δεδομένα στη χώρα εξετάζονται από την ΓΓΠΠ κάθε 12 ώρες λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.READ  Πάσχα... σαν πρωτοχρονιά: Μολότοφ για την Ανάσταση στον Νέο Κόσμο
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here