3-04 Ιουνίου : 3 Ιουνίου : Ερμής σε ορθή πορεία (26:05μ. Ταύρου) .

Ο Ερμής επιτέλους γυρίζει άμεσος! Όμως μην αρχίσουμε τους ενθουσιασμούς, γιατί δεν έχουμε βγει από το δάσος ακόμα.

Για περίπου μια εβδομάδα πριν και μετά από σήμερα, μπορεί να βιώσετε ψυχική ένταση, σύγχυση και παρεξηγήσεις… ή απλώς αλλαγές στην προοπτική σας.

Αφού ήταν ανάδρομος για τις τελευταίες 3 με 3½ εβδομάδες, ο Ερμής κάνει τώρα μια αργή στροφή, για να συνεχίσει την ορθή πορεία του.

Αυτή η περίοδος σας προκάλεσε να ξανασκεφτείτε και να αναθεωρήσετε πράγματα που απαιτούσαν λεπτομέρεια ή αναθεώρηση. Η άμεση στάθμευση του Ερμή, είναι μια στιγμή που αρχίζουν να προκύπτουν πιο ξεκάθαρες αποφάσεις στα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσατε κατά την ανάδρομη περίοδο.

Εναλλακτικά, μπορεί να αλλάξει την προοπτική σας, έτσι ώστε να εξετάσετε ξανά την κατάστασή σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ ο Ερμής είναι ακόμα σε Σκιά, ο εγκέφαλός σας μπορεί να νιώθει πως ξυπνά σταδιακά μετά από έναν βαθύ ύπνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε σιγά σιγά, να κάνετε πράξη τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκτήσατε από τα ανάδρομα «όνειρα» σας και τα οράματα του σεληνόφωτος. Θα χρειαστεί χρόνος για να συγχρονιστείτε εντελώς με την άμεση ενέργεια του Ερμή. Γι’ αυτό κινηθείτε αργά… ένα βήμα τη φορά!

   

4 Ιουνίου: Κρόνος ανάδρομος ( 25:15μ. Υδροχόου)
Για μια περίπου εβδομάδα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, η σωματική και συναισθηματική σας ενέργεια μπορεί να είναι λίγο βαριά, κολλημένη, σοβαρή ή λυπημένη.

Μπορεί να αισθάνεστε συγκρατημένοι από τις περιστάσεις ή να πιέζεστε από άτομα ή καταστάσεις που περιλαμβάνουν δομή, κανόνες, στοιχεία εξουσίας, προσδοκίες και ευθύνες.

Για τους επόμενους τέσσερις μήνες περίπου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας θα επωφεληθούν από τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη σε βαθύτερο επίπεδο.

Είναι καιρός να δουλέψετε σκληρά και να τελειοποιήσετε τους στόχους σας για να κατανοήσετε, πώς θα τους πετύχετε. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να εξετάσετε τα κίνητρά σας για την επίτευξη αυτών των στόχων, καθώς και το κατά πόσο εφικτοί είναι.

Επομένως, μπορείτε να εξετάσετε πώς πρέπει να αλλάξουν οι στόχοι σας ή η μέθοδος επίτευξής τους.

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή βελτίωσης του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζετε την εξουσία, τις προσδοκίες, τις υποχρεώσεις ή την πειθαρχία. Προς αυτόν τον σκοπό, ο σημερινός σταθμός θα μπορούσε να πυροδοτήσει αυτά τα ζητήματα μέσω γεγονότων, συγκρούσεων, προκλήσεων ή πρόσθετων «εργασιών για το σπίτι».

   

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή νιώθετε άβολα σ’ αυτές τις περιοχές, ειδικά τους τελευταίους 3 μήνες, αυτή η ανάδρομη περίοδος μπορεί να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε σταδιακά έναν νέο τρόπο αντιμετώπισής τους.

Αφού ο Κρόνος γυρίσει σε ορθή πορεία σε 4 μήνες, θα είστε σε καλύτερη θέση να εφαρμόσετε, όσα έχετε μάθει και αναπτύξει.

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here