Οι Αρχές, κάνουν «φύλλο και φτερό» τον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων πίσω από την υπόθεση που αναστάτωσε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. καταβάλλουν προσπάθεια να ανακτήσουν αρχεία από τον φορητό υπολογιστή και τα κινητά της της 33χρονης.

Εάν τα καταφέρουν, δεν αποκλείεται να αρχίσει να ξετυλίγεται ένα νέο κουβάρι στην υπόθεση της απαγωγής που ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος παιδόφιλων.

Την ίδια στιγμή, παιδοψυχολόγοι και αστυνομικοί συναντούν συχνά την 10χρονη και προσπαθούν να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της απαγωγής και κράτησής της.Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το παιδί έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνά το αρχικό σοκ και ανακαλεί στη μνήμη του τα όσα έζησε, περιγράφοντάς τα στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατήγγειλε πως “πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει”, υπογράμμισε με τα λόγια του να προσπαθεί, όσο εφικτό είναι αυτό, να είναι μετρημένα, προκειμένου να προστατέψει για ακόμη μία φορά το παιδί του από την αδίστακτη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, πρώην σύζυγό του.Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η κατηγορούμενη να αποτελούσε μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφί@ς και παράλληλα τα όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμα που την κρατούσε να μεταδίδονταν απευθείας σε ιστοσελίδα με αντίστοιχο υλικό και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Μαρκέλλα: Ο δικηγόρος της 33χρονης καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για τα υβριστικά σχόλια στο Facebook

Οργή για το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης στην ανήλικη – Τι έγινε

Σε μία κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις προχώρησε ο δικηγόρος της 33χρονης, που απήγαγε την ανήλικη από την Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας.

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη, τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της!

Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» ανέφερε το σχόλιο του κ. Νουλέζα.Η κίνηση όμως αυτή του δικηγόρου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν την ανάρτηση του δικηγόρου, είναι και ο αδερφός της 10χρονης μαθήτριας.

«Κύριε, δεν χρειαζόμαστε τη τσάντα σας, Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο», έγραψε μεταξύ άλλων ο αδερφός της ανήλικης.

Απόστολος Γκλέτσος: Αλέξη, άλλαξέ τα όλα – Η ΝΔ θα τα κάνει «ρημαδιό»Loading...