Αρχική » 13/06-05/07 Ερμής Στον Καρκίνο – Συναισθηματικές Επικοινωνίες!

13/06-05/07 Ερμής Στον Καρκίνο – Συναισθηματικές Επικοινωνίες!

από admin
13/06-05/07 Ερμής Στον Καρκίνο

13/06-05/07 Ερμής στον Καρκίνο : Μια εποχή που οι έρωτες και οι σχέσεις, θα έχουν το κύριο ρόλο στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων.

Κριός:

Η αίσθηση της μοναξιάς, που έχετε σας κάνει να αναζητήσετε έναν νέο σύντροφο, που θα έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ζητάει το ζώδιο σας. Ασφάλεια και πολλή αληθινή αγάπη.
Τυχερή ημερομηνία: 14 Ιουνίου

Ταύρος:

Μην δίνετε ακόμη τα κλειδιά της καρδιάς σας, σε άτομα που στο παρελθόν μάλλον δεν σας έδειξαν και τις καλύτερες τους περγαμηνές. Να είστε επιφυλακτικοί, μάλλον οι εποχές έχουν αλλάξει.
Τυχερή ημερομηνία: 18 Ιουνίου

Δίδυμοι:

Το προοδευτικό σας μυαλό, έχει φέρει γύρω και κοντά σας όλες τις λύσεις που χρειάζονται για να εδραιωθείτε καλύτερα, στην εργασία και μέσα στην ερωτική σας σχέση.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Ιουνίου

Καρκίνος:

Εσείς σίγουρα είστε και οι πιο ευνοημένοι, που θα έχετε τον Ερμή, να σκορπίζει γύρω σας, ένα ερωτικό άρωμα που θα ζαλίζει έναν καινούργιο σύντροφο …ίσως και τα καρμικό σας έτερο.
Τυχερή ημερομηνία: 20 Ιουνίου

Λέων:

Οι μέρες σας εγγυώνται μια ερωτική επανασύνδεση που την ψάχνετε – ζητάτε τόσο καιρό. Δεν θα κάνετε κάτι, απλά θα περιμένετε τα σινιάλα από την άλλη πλευρά.
Τυχερή ημερομηνία: 21 Ιουνίου

Παρθένος:
Οι σημαντική αυτή ερωτική σχέση που έχετε, μάλλον περνάει κάποια κρίση εδώ και καιρό. Μην φοβηθείτε να κάνετε κάτι που θα φέρει λύσεις και ανανέωση.
Τυχερή ημερομηνία: 15 Ιουνίου

Ζυγός:

Μέσα στον διάστημα μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, θα έρθουν εκπλήξεις στα οικονομικά σας, που θα σας ανοίξουν και τους δρόμους, για να συγκατοικήσετε ή να κάνετε μέχρι και γάμο.
Τυχερή ημερομηνία: 22 Ιουνίου

Σκορπιός:

Θέλετε να σκεφτείτε όλες τις καταστάσεις αυτές που έχετε ζήσει το προηγούμενο διάστημα και ασφαλώς πια να…βγάλετε τα σχέδια σας και να δείτε τι κρατάτε και τι πετάτε.
Τυχερή ημερομηνία: 23 Ιουνίου

Τοξότης:

Δεν ξέρετε ακόμη τι θα κάνετε μέσα στο Καλοκαίρι, γύρω από διακοπές και δρομολόγια. Καλύτερα να το συζητήστε άμεσα με τον αγαπημένο σας, που θέλει και αυτός με τον τρόπο του να σας ευχαριστήσει.
Τυχερή ημερομηνία: 21 Ιουνίου

Αιγόκερως:

Η ίδια η σχέση σας, είναι τελικά το μόνιμο άγχος και πρόβλημα καθώς δεν σας δίνει αυτά που θέλετε και αυτά που σας αξίζουν, και πάντα εν σχέση με αυτά που εσείς προσφέρετε.
Τυχερή ημερομηνία: 24 Ιουνίου

Υδροχόος:

Δεν ξέρετε ποιος σας θέλει για κάτι σοβαρό και μόνιμο, και ποιος σας θέλει μόνο και μόνο για να περνά την ώρα του. Έμπειρα ζώδια είστε βάλτε τα πορίσματα σας άμεσα.
Τυχερή ημερομηνία: 18 Ιουνίου

Ιχθείς:

Έχουν καθυστερήσει πολύ, οι απαντήσεις που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας και αυτό σας έχει βάλει σε μια δυσάρεστη κατάσταση και διάθεση. Κάντε κάτι γύρω από αυτό τώρα.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Ιουνίου

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards