«
 

Σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, κατόπιν εισήγησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο ελληνικός λαός καλείται την Κυριακή 5 Ιουλίου να αποφασίσει με…..

….ψήφο εάν αποδέχεται το σχέδιο συμφωνίας που κατέθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/6/2015.

Η πρόταση αποτελείται από 2 έγγραφα. Το πρώτο έχει τίτλο «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).

Στην ανακοίνωση για την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, που συγκαλείται σήμερα, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, αναφέρεται το ερώτημα που θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση λοιπόν: «Όσοι πολίτες απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ» και «Όσοι πολίτες συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ». 

READ  Κουντουρά: Πετύχαμε, δεν υπάρχει σήμερα κόσμος που τρώει από τα σκουπίδια
Loading...
loading...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Loading Facebook Comments ...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ