Αλλάζουν τα δεδομένα για τους νεκρούς που προέρχονται από τις δομές υγείας σε Περιστέρι και Ελληνικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και οι 3 είναι από την δομή «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, ενώ δεν υπάρχει νεκρό στης δομή «Κασταλιά» στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδιδαν τηλεοπτικοί σταθμο, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν έναν ακόμη νεκρό να προέρχεται από την κλινική «Κασταλία».

Τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του Περιστερίου είναι 28, 11 εργαζομένοι, 13 τρόφιμοι, και τέσσερα κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός.Ο διευθυντής της ιδιωτικής Κλινικής «Ταξιάρχαι», τόνισε πως κανείς ασθενής νοσηλευόμενος, σε άλλο τμήμα εκτός του τεχνητού νεφρού δεν έχει εμφανιστεί θετικός στον κορωνοϊό.

«Όσοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό είναι προφανώς γιατί κάνανε μαζί αιμοκάθαρση» είπε ο κ. Κοκκινάκης.

Ο πρώτος ασθενής, ένας άνδρας που πραγματοποιούσε τακτικά αιμοκάθαρση στην Κλινική, παρουσίασε υψηλό πυρετού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here