Αρχική » AstraZeneca! Οι Έλληνες «ειδικοί» επιμένουν: «Συνεχίζουμε κανονικά»

AstraZeneca! Οι Έλληνες «ειδικοί» επιμένουν: «Συνεχίζουμε κανονικά»

από admin
AstraZeneca! Οι Έλληνες «ειδικοί» επιμένουν: «Συνεχίζουμε κανονικά»

AstraZeneca-Πανευρωπαϊκή ανησυχία!
Γιγαντώνεται το κλαμπ των χωρών που αναστέλλουν τους εμβολιασμούς μετά τα ύποπτα περιστατικά.Την απόφαση να αναστείλει την χρήση του εμβολίου AstraZeneca έλαβε η Γερμανία, όπως μεταδίδει το Ap.

Ειδικότερα, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει τους εμβολιασμούς με AstraZeneca, μετά από σύσταση του Ινστιτούτου Πάουλ Έρλιχ.

Oι Γερμανοί ειδικοί, απολύτως δικαιολογημένα, θέλουν να ξεκινήσουν οι απαραίτητες έρευνες σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Πριν από λίγη ώρα Γαλλία και Ιταλία ανακοίνωσαν πως αναστέλλουν τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ είναι σίγουρο πλέον πως θα υπάρξει νέα γνωμοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Την είδηση μεταδίδουν και διεθνή μέσα όπως είναι η Le Monde και Guardian:


Πρόκειται για ευρωπαϊκές χώρες που λαμβάνουν αυτή την απόφαση, μετά τα περιστατικά θρομβώσεων από ανθρώπους που έλαβαν το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι η χώρα μας ακολουθεί τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, αναμένοντας τις αποφάσεις της νέας συνεδρίασης του Οργανισμού που ξεκινά μεθαύριο και ολοκληρώνεται την Πέμπτη– Στην Ελλάδα έχει διαπιστωθεί ένα περιστατικό θρόμβωσης που δεν φαίνεται ότι έχει αιτιολογική συσχέτιση με το εμβόλιο της AstraZeneca

Η AstraZeneca Plc ανακοίνωσε την Κυριακή ότι πραγματοποίησε έλεγχο σε ανθρώπους που έχουν εμβολιασθεί με το εμβόλιό της κατά της Covid-19, ο οποίος έδειξε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης θρόμβων.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards