Αρχική » ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ από τον πρόεδρο ΠΙΣ Αθ. Εξαδάκτυλο: Αν δείτε άνθρωπο να φορά μάσκα με βαλβίδα, κρατηθείτε όχι στα 2 αλλά στα 22 μ. μακριά…..

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ από τον πρόεδρο ΠΙΣ Αθ. Εξαδάκτυλο: Αν δείτε άνθρωπο να φορά μάσκα με βαλβίδα, κρατηθείτε όχι στα 2 αλλά στα 22 μ. μακριά…..

από admin
Αθ. Εξαδάκτυλος, καθώς και τη διαφορά στην εξάπλωση που δημιουργεί η χρήση τους. «Αν συναντηθούν δυο άνθρωποι χωρίς μάσκα που ο ένας νοσεί

Ότι απαγορεύεται η χρήση μάσκας με βαλβίδα τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Τη διαβάθμιση των μασκών προστασίας περιέγραψε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος, καθώς και τη διαφορά στην εξάπλωση που δημιουργεί η χρήση τους.
«Αν συναντηθούν δυο άνθρωποι χωρίς μάσκα που ο ένας νοσεί, η πιθανότητα να ανταλλάξουν τα γονίδια είναι 95%, αν φορούν και οι δύο μάσκες η πιθανότητα είναι 1,5%. Η κάθε μάσκα έχει μια διαβάθμιση: η πάνινη είναι καλύτερη από το γυμνό στόμα, η χειρουργική είναι καλύτερη από την πάνινη» τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.«Η μάσκα με βαλβίδα απαγορεύεται, το λέω και το τονίζω, απαγορεύεται για όλους τους ανθρώπους πλην των γιατρών και των νοσηλευτών που ασχολούνται με ασθενείς με covid-19. Όσοι τη φορούν προστατεύουν τους ίδιους και ψεκάζουν τον ιό -αν τον έχουν- στους γύρω τους.

Αν μπορείτε προτιμήστε τις χειρουργικές μάσκες, αν δεν μπορείτε και μια πάνινη κάνει τη δουλειά της, αν δείτε άνθρωπο με βαλβίδα στα 22 μέτρα όχι στα δύο απ’ αυτόν και πείτε του ότι καλό είναι να τη βγάλει και να μην τη φορά μέσα στην κοινωνία», κατέληξε.

ΠΗΓΗLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards