Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 25χρονης τραγουδίστριας Lindsey Renee Lagestee. Ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος της  Country  μουσικής “Dixie Crush”.

H Τραγουδίστρια  Lindsey Renee Lagestee, ήταν  ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος  Dixie Crush,και  πέθανε τη Δευτέρα εξαιτίας επιπλοκών μετά από ατύχημα που είχε με αυτοκίνητο  την περασμένη Παρασκευή, ανακοίνωσε η μπάντα με έδρα το Σικάγο στη σελίδα του Facebook . Ήταν 25 ετών.

“Το συγκρότημα  των Dixie Crush, γνωστό και ως #CrushCrew , ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη με μια δήλωση στο Facebook .“Μερικοί από σας ίσως έχουν ήδη ακούσει τα τρομερά νέα, αλλά  δυστυχώς  η Lindsey Renee πέθανε τη Δευτέρα λόγω επιπλοκών από το ατύχημα την περασμένη Παρασκευή. Οι καρδιές μας σπάνε από αυτή την παράλογη τραγωδία ».

Σύμφωνα με την  Taste of Country , η τραγουδίστρια περπατούσε προς το Saloon Firewater στο Σικάγο, όπου η μπάντα θα έπαιζε το βράδυ (14 Φεβρουαρίου), όταν χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο όταν διασχίζει το δρόμο.Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Advocate Christ στο Oak Lawn, όπου πέθανε από τα τραύματά της.

Το συγκρότημα  Dixie Crush ιδρύθηκε το 2015 και  από τότε έχει παίξει περισσότερες από 250 συναυλίες σε όλο το Midwest. Εκτός από τη μουσική της σταδιοδρομία, η Lindsey Renee Lagestee ήταν επίσης φαρμακοποιός και αποφοίτησε με διδακτορικό δίπλωμα από το Midwestern University με πτυχίο PharmD.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ Play It Again

ΠΗΓΕΣ : thewrap tasteofcountryLoading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here