Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο, όταν Τούρκοι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ρίχνουν μεγάλη ποσότητα δακρυγόνων στα ελληνικά εδάφη, εισβολείς προσπάθησαν να μπουν, ενώ οι εδικοί φρουροί των Τούρκων παρατάσσονται έτοιμοι για δράση.

Συγκεκριμένα, οι Γκρίζοι Λύκοι έφτασαν όλοι, με ειδικά οχήματα, και περιπολούν τον Έβρο!Για ακόμη μία ημέρα συνεχίζεται η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες εισβολείς, με στόχο να εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνική Στρατού παραμένουν επί ποδός, φυλάσσοντας την ελληνική πλευρά των συνόρων και αποτρέποντας τις μεταναστευτικές διελεύσεις.

Φωτιές έχουν ανάψει δίπλα στον φράχτη στον Έβρο, ενώ ακούγονται πυροβολισμοί από την τουρκική πλευρά των συνόρων.Επεισόδια λαμβάνουν χώρα και εντός του τουρκικού εδάφους, στο σημείο «Παζάρ Κουλέ»

Η ατμόσφαιρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο ήταν ηλεκτρισμένη για ακόμη μια ημέρα, καθώς νωρίς το πρωί της Παρασκευής ξέσπασαν επεισόδια ενώ έγινε και χρήση χημικών.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, έγινε ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά εναντίον των Ελλήνων στρατιωτών.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here