Αρχική » Έξαλλος ο Λουράντος στον ΣΚΑΙ: Ντροπή σας, να φύγετε! (video)

Έξαλλος ο Λουράντος στον ΣΚΑΙ: Ντροπή σας, να φύγετε! (video)

από admin
Έξαλλος ο Λουράντος στον ΣΚΑΙ: Ντροπή σας, να φύγετε! (video)

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κώστας Λουράντος, όταν το πρωί της Τρίτης (23.03.2021) βγήκε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ.Η… επίθεση άρχισε με το καλημέρα σας (κυριολεκτικά) αφού ο Κώστας Λουράντος είπε στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, που παρουσιάζουν το «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, ότι μάλλον έχουν… χιούμορ για να στέλνουν συνεργείο στο φαρμακείο του!

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις» είπε αρχικά.

Σιγά σιγά όμως οι τόνοι… ανέβαιναν, με τον Κώστα Λουράντο να λέει ότι δεν ανήκει στους «πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα σχεδιασμό του σταθμού σας». Το σχόλιο που τον ενόχλησε είναι πως είναι «παλιάς κοπής».Ήταν τόση η ένταση, που απαίτησε, στο τέλος, από το συνεργείο του ΣΚΑΙ να φύγει από το φαρμακείο του. Κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως παραποιούν τις φράσεις του (σ.σ. σχετικά με τα λεφτά για τα τεστ).

«Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Αποχωρήστε από το φαρμακείο που σας φιλοξενεί. Άντε γειά σας».

Όταν στο τέλος θέλησε κάτι να προσθέσει ο Κώστας Λουράντος, η Μαρία Ανασταστοπούλου τον… έκοψε λέγοντας του «δεν είστε εδώ για να μας βρίζετε, κάνατε το σόου σας».Δείτε όλα όσα έγιναν στον αέρα του ΣΚΑΙLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards