Μια από τις δυσκολότερες νύχτες προμηνύεται η αποψινή (ώρα ΗΠΑ) για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε λιγότερο από 24 ώρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Με την ηλικία του αμερικανού προέδρου, μεταξύ άλλων, να αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα, όλα τα διεθνή ΜΜΕ έστρεψαν το βλέμμα τους στον Λευκό Οίκο από τη στιγμή που το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε στον κήπο της προεδρικής κατοικίας για να παραλάβει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, με τις στιγμές στις ΗΠΑ να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες ενόψει μάλιστα και των επικείμενων εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.Την ανησυχία πάντως ήρθε να επιτείνει δήλωση συμβούλου του Τραμπ ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του. «Είναι σοβαρό» ανέφερε συγκεκριμένα στο CNN, προσθέτοντας πως ο Τραμπ είναι καταβεβλημένος. Είναι πολύ κουρασμένος και αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αναπνοή, είπαν από την πλευρά τους ανταποκριτές του αμερικανικού δικτύου.

Με στρατιωτικό ελικόπτερο στο νοσοκομείοΗ εικόνα του στρατιωτικού ελικοπτέρου, που προσγειώθηκε μπροστά από τον Λευκό Οίκο για να μεταφέρει τον αμερικανό πρόεδρο στο εθνικό στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, έκανε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον γύρο του κόσμου με όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα να διακόπτουν το πρόγραμμά τους και να μεταδίδουν σε ζωντανή μετάδοση όλες τις εξελίξεις.
Loading...