Αρχική » Γιούρι Γκέλερ: Το πλοίο στο Σουέζ μετακινήθηκε με τη δύναμη του μυαλού

Γιούρι Γκέλερ: Το πλοίο στο Σουέζ μετακινήθηκε με τη δύναμη του μυαλού

από admin
Γιούρι Γκέλερ: Το πλοίο στο Σουέζ μετακινήθηκε με τη δύναμη του μυαλού

Ο διεθνούς φήμης Ισραηλινός πνευματιστής Γιούρι Γκέλερ ισχυρίζεται ότι η συλλογική δύναμη του μυαλού στον κόσμο – και όχι τα 14 ρυμουλκά και οι προσπάθειες των συνεργείων – μετακίνησαν το Ever Given που είχε «σφηνωθεί» στη διώρυγα του Σουέζ.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες παρότρυνε τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του μυαλού προκειμένου να αποκολληθεί το πλοίο.Ο πνευματιστής έδινε οδηγίες στους οπαδούς του να επικεντρωθούν στην μετακίνηση του Ever Given την ίδια ώρα καθημερινά – στις 11:11.

Όπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα της Jerusalem Post, που αναπαράγει το sigmalive, στην αριθμολογία, ο χρόνος 11:11 πιστεύεται ότι κατέχει πνευματική σημασία μεταξύ εκείνων που προσυπογράφουν τη θεωρία.

«Όταν κοιτάζετε ένα ρολόι και βρίσκετε την ώρα να είναι 11:11, πολλοί θα κάνουν μια ευχή ή θα κάνουν μια προσευχή, καθώς θεωρείται μια ευοίωνη στιγμή», σημειώνεται.

Ο Γκέλερ ισχυρίστηκε, το Σάββατο, ότι η συλλογική δύναμη του μυαλού στον κόσμο, μετακίνησε «λίγο» το πλοίο.«Συνεχίστε την καλή δουλειά. Εστίαση κάθε μέρα στις 11:11 π.μ. και 11:11 μ.μ. Στείλτε την ενέργειά σας για να ελευθερώσετε το πλοίο. Βοηθήστε επίσης τα ρυμουλκά», έγραψε ο Γκέλερ στο Twitter.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards