Σε κίνδυνο βρίσκεται η Δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς «φιμώνονται» όλες οι φωνές αντιφρονούντων, ακόμα και εάν πρόκειται για μεγαλοεπιχειρηματίες όπως ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Εδώ και λίγες ώρες ο λογαριασμός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν εμφανίζεται στο Instagram, με τον ίδιο να δημιουργεί έναν νέο λογαριασμό. Σε βίντεο που ανέβασε στον νέο του λογαριασμό ο Δ. Γιαννακόπουλος τονίζει πως του έκλεισαν τον λογαριασμό εξαιτίας των απόψεων του για τα εμβόλια.Να τονίσουμε πως από τους μεγάλους επιχειρηματίες της χώρας ο Δ.Γιαννακόπουλος ήταν η μόνη αντιπολιτευόμενη φωνή και ήταν ιδιαιτέρως ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ πριν από λίγες ημέρες το Instagram είχε «κλειδώσει» τον λογαριασμό του, καθώς δεν μπορούσε κάποιος να κάνει tag τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ.

Τελευταία του ηχηρή παρέμβαση ήταν μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, όταν και είχε χαρακτηρίσει τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ως «φασιστικά».

Φυσικά η φωνή του Δ.Γιαννακόπουλου δεν είναι η μοναδική που «φιμώνεται», καθώς εδώ και αρκετούς μήνες τόσο το Facebook, όσο και το Instagram, διαγράφουν συνεχώς λογαριασμούς πολιτών που εκφράζουν τη διαφωνία τους για τους μαζικούς εμβολιασμούς, και γενικώς για τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση, τόσο για τον κορωνοϊό, όσο και για άλλα θέματα.Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως διαγράφηκε ομάδα με πάνω από 100.000 μέλη η οποία εξέφραζε τη διαφωνία της στο υγειονομικό Απαρτχάιντ.

Είναι σαφές πως η δημοκρατία στη χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί σε «πρόβλημα δημοκρατίας», το οποίο «θα τακτοποιηθεί».

Θυμίζουμε πως παραβιάζοντας κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, οι εγκάθετοι της Ν.Δ. και λοιποί «εχθροπαθείς», επέτυχαν την αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στο Twitter.

Είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης.Loading...