Κλείνει τον εναέριο χώρο ο στρατός της Συρίας-Σφοδρές συροτουρκικές μάχες στην Ιντλίμπ: Καταρρίφθηκε αεροσκάφος του καθεστώτος

Την κατάρριψη αεροσκάφους του συριακού στρατού από τον τουρκικό στρατό στην επαρχία Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Ο τουρκικός στρατός πλήττει στόχους της συριακής κυβέρνησης στην Ιντλίμπ.

…τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ μετά τον θάνατο τουλάχιστον 33 Τούρκων στρατιωτών την περασμένη εβδομάδα, η Άγκυρα δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξουν αντίποινα κατά του Μπασάρ Αλ Άσαντ.Υπολογίζεται ότι τον Φεβρουάριο συνολικά 55 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιθέσεις του συριακού στρατού, περιλαμβανομένων αεροπορικών επιδρομών, στην επαρχία αυτή.

Παράλληλα ο συριακός στρατός κατέρριψε τουρκικό drone πάνω από την πόλη Σαρακέμπ στην επαρχία Ιντλίμπ, λίγη ώρα αφού είχε ανακοινώσει ότι κλείνει τον εναέριο χώρο πάνω από τη βορειοδυτική Συρία και είχε προειδοποιήσει ότι θα καταρρίπτει οποιοδήποτε αεροσκάφος τον παραβιάσει.

«Οποιοδήποτε αεροσκάφος παραβιάσει τον εναέριο χώρο μας, θα αντιμετωπίζεται ως εχθρικό και θα καταρρίπτεται», δήλωσε στρατιωτική πηγή σύμφωνα με το SANA.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here