Σε αυτό βεβαίως σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουν οι ισλαμιστικές αντιλήψεις που φέρουν ακόμη και άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται «επιστήμονες»!

Μία ευρέως γνωστή αντίληψη που έχει επικρατήσει στην τουρκική κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες είναι πως ο κορωνοϊός έχει…εξαπλωθεί από τον Αλλάχ!

Αυτό, σύμφωνα με τους καθεστωτικούς επιστήμονες της Τουρκίας, γίνεται επειδή ο Αλλάχ επιχειρεί να δώσει μία…ισορροπία πάνω στον πλανήτη, την οποία έχουν διαταράξει τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι με τη δημιουργία εμβολίων!


Όσο απίστευτες κι αν ακούγονται αυτές οι τοποθετήσεις, πρόκειται για επιχειρήματα που τίθενται στα τηλεοπτικά πάνελ ανά την Τουρκία.

Φταίει λοιπόν ο…μοχθηρός Αλλάχ για την πανδημία του κορωνοϊού:

«Ο Αλλάχ δημιούργησε τον κορωνοϊό καθώς και τα βακτήρια για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι άνθρωποι όμως δημιούργησαν τα εμβόλια και έτσι διατάραξαν την ισορροπία»



Το παραπάνω είναι δήλωση ενός Τούρκου γιατρού μέλους της Επιστημονικής Επιτροπής που σύστησε ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα λόγια είναι περιττά μπροστά το παρακάτω παραλήρημα.

Βλέπουμε όμως πως η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός από τα όσα ισχυρίζονται οι «επιστήμονες του Ερντογάν», αλλά και ο ίδιος ο «σουλτάνος.

Είναι κοινό μυστικό πως η Τουρκία αντιμετωπίζει τέτοια υγειονομική κρίση που ενδεχομένως να ακολουθήσει την μοίρα χωρών όπως το Ιράν ή η Ιταλία.

Οι παρακάτω εικόνες δημοσιεύτηκαν από έναν διάσημο Τούρκο μπασκετμπολίστα , τον Enes Kanter, ο οποίος και χαρακτηρίζει «παρανοϊκό ηγέτη» τον Ερντογάν, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για τους μαζικούς θανάτους στην Τουρκία:




Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here