Αρχική » «Κορώνο-χάος»: Έρχεται καταιγίδα-Αγωγές κατά του Κράτους από τις επιχειρήσεις (VIDEO)

«Κορώνο-χάος»: Έρχεται καταιγίδα-Αγωγές κατά του Κράτους από τις επιχειρήσεις (VIDEO)

από admin
«Κορώνο-χάος»: Έρχεται καταιγίδα-Αγωγές κατά του Κράτους από τις επιχειρήσεις (VIDEO)

Οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης σχεδιάζουν αγωγές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για την διεκδίκηση αποζημιώσεων από το ελληνικό Δημόσιο.

Αιτία είναι η οικονομική ζημία που έχουν υποστεί και είναι πλέον ανυπολόγιστη, θεωρώντας ότι η στήριξη από το κράτος δεν είναι επαρκής.Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, ήδη έχουν συλλεχθεί περί 30 – 40 αιτήματα μόνον από την Αθήνα χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις και από επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης που δραστηριοποιούνται σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η αποζημίωση που θα αιτηθούν οι επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης θα αντιστοιχεί σε ποσοστό του τζίρου του 2019, το οποίο αναμένεται να κυμανθεί σε λογικά επίπεδα.

«H γερμανική κυβέρνηση δίνει από μόνη της χωρίς δηλαδή να υπάρχει προσφυγή στη δικαιοσύνη αποζημιώσεις στις επιχειρήσεις της εστίασης που αντιστοιχούν στο 75% του τζίρου του 2019.

Επίσης και η γαλλική κυβέρνηση δίνει πολύ υψηλές αποζημιώσεις. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε ούτε Γερμανία ούτε Γαλλία και φυσικά δεν ζητάμε κάτι τέτοιο» επισημαίνουν οι δικηγόροι των επιχειρηματιών.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards