Αρχική » Κορονοϊός: Διακομιδή άνδρα με ύποπτα συμπτώματα από Κέρκυρα στα Ιωάννινα – ΤΩΡΑ

Κορονοϊός: Διακομιδή άνδρα με ύποπτα συμπτώματα από Κέρκυρα στα Ιωάννινα – ΤΩΡΑ

από admin
Μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και απομόνωση μέσα σε αυτό, μεταφέρεται αυτή την ώρα στα Γιάννενα από την Κέρκυρα με πλοίο της πορθμειακής γραμμής κρούσμα γρίπης το οποίο είναι ύποπτο ότι είναι θετικό στο στέλεχος του κορονοϊού.

Πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα περίπου 40 ετών, ο οποίος ταξίδεψε προχθές από Ιταλία προς Ηγουμενίτσα και από εκεί από Κέρκυρα.Ο ίδιος κάλεσε το ΕΚΑΒ καθώς είχε συμπτώματα με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση για άμεση μεταφορά του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι εργαστηριακές αναλύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο, το Πανελλαδικό Συντονιστικό έδωσε την εντολή για να μην μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κέρκυρας αλλά, αντίθετα, να φύγει αμέσως για το κοντινότερο νοσοκομείο αναφοράς, των Ιωαννίνων. Πάντως, μέχρι στιγμης, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.Θάλαμος αρνητικής πίεσης

Ας σημειωθεί ότι το νοσοκομείο του νησιού δεν έχει οριστεί για την ώρα ως ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η δυνατότητα λειτουργίας απομονωμένου θαλάμου αρνητικής πίεσης για να αντιμετωπίζονται πιθανά περιστατικά, ειδικά εν όψει τουριστικής περιόδου.
Άλλωστε, απόψε έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Νοσοκομείο υπό το νέο διοικητή κ. Ρουμπάτη με αντικείμενο την προετοιμασία του ΕΣΥ στο νομό.Περισσότερα σε λίγοcorfupress.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards