Άλλα 21 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για άτομα που συμμετείχαν στην εκδρομή στους Άγιου Τόπους.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 21 νέα κρούσματα του κορονοϊού, στη χώρα μας. Πρόκειται για άτομα που συμμετείχαν στην εκδρομή στους Άγιου Τόπους με τον 66χρονο, το ένατο κρούσμα στη χώρα μας.Τα παραπάνω κρούσματα προέκυψαν από τον έλεγχο 24 εκδρομέων οι οποίοι παρουσίασαν συμπτώματα. Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας, ανέφερε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα συμπτώματα είναι ήπια και δε συντρέχει λόγος νοσηλείας.

Από το σύνολο των ασθενών, ο ένας, το χθεσινό 9ο κρούσμα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονία, άλλοι δυο εμφανίζουν ήπια πνευμονία και επίσης νοσηλεύονται.Επίσης νοσηλεύονται άλλοι έξι ασθενείς με πιο ήπια συμπτώματα. Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν σε απομόνωση στο σπίτι τους.

Τόνισε δε ότι δεν θα πρέπει να κοιτάμε τα νούμερα. Υπάρχει εξαντλητική ιχνηλάτηση. Ελέγχονται πάνω από 400 επαφές μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες υγείας.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here