Αρχική » Κορονοϊός: Συναγερμός σε ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρα – Σε καραντίνα υγειονομικοί που ήρθαν σε επαφή με κρούσματα

Κορονοϊός: Συναγερμός σε ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρα – Σε καραντίνα υγειονομικοί που ήρθαν σε επαφή με κρούσματα

από admin
Κορονοϊός: Συναγερμός σε ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρα - Σε καραντίνα υγειονομικοί που ήρθαν σε επαφή με κρούσματα

Συναγερμός σήμανε στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρα, όταν διαπιστώθηκε πως ασθενείς που είχαν εισαχθεί για άλλο λόγο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Αποτέλεσμα όλο το υγειονομικό προσωπικό που ήρθε σε επαφή μαζί τους να υποβληθεί σε τεστ, σύμφωνα με το thetoc.gr.

Στο ΑΧΕΠΑ, απολυμάνθηκε ο χώρος και περίπου 40 υγειονομικοί υπάλληλοι, γιατροί, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς, υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ για Covid-19 αλλά δεν μπήκαν σε καραντίνα.Ο συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ σήμανε όταν υποβλήθηκαν σε τεστ μια 70χρονη και ένας 81χρονος. Η 70χρονη δεν είχε καθόλου συμπτώματα και προτού υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, της έγινε τεστ, και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Ο 81χρονος παρουσίασε ελαφρά συμπτωματολογία, και του έγιναν δύο τεστ, όπου το πρώτο βγήκε αρνητικό και το δεύτερο θετικό.

Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, μεταφέρθηκε άνδρας μετά από απόπειρα αυτοκτονίας σε κακή κατάσταση. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ. Του ελήφθη δείγμα και την επόμενη ημέρα αποδείχθηκε πως ήταν θετικός. Έτσι, επτά νοσηλευτές και έξι γιατροί μπήκαν σε καραντίνα.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards