Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η δημοσιογράφος, Έλενα Κώνστα, όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η δημοσιογράφος πήγε για προληπτικές εξετάσεις πριν αναχωρήσει για τις διακοπές της λόγω του ότι δεν είχε γεύση και όσφρηση όπως αναφέρει η ίδια.

Μάλιστα στο μήνυμά της αναφέρει ότι έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση για να ενημερώσεις και όσους φίλους είχε δει από κοντά ώστε να το γνωρίζουν και να προστατευθούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Κώνστα αναφέρει τα εξής:“14 Αυγούστου του 2020, αυτό του χρόνου λοιπόν. Βγήκα και εγώ θετική στον κορονοϊό, έχω αγευσία και δεν έχω όσφρηση.

Αυτό μου χτύπησε το καμπανάκι και πήγα και έκανα τις εξετάσεις επειδή θα έφευγα την Κυριακή διακοπές και ήθελα να είμαι καθόλα σωστή.

Το επικοινωνώ και από τα social media, έτσι ώστε αν κάποιον δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήρθα κοντά ή εσείς αν έχετε έρθει κοντά μου, θέλει να το ξέρει τις τελευταίες ημέρες.Να προσέχετε, να μην το περνάτε αψήφιστα, με την έννοια εγώ δεν είχα τίποτα”.Loading...