Αρχική » Lockdown : Δυσάρεστη έκπληξη για όσους έφυγαν από την Αθήνα – Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα

Lockdown : Δυσάρεστη έκπληξη για όσους έφυγαν από την Αθήνα – Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα

από admin
Lockdown : Δυσάρεστη έκπληξη για όσους έφυγαν από την Αθήνα – Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα

Το τελευταίο 24ωρο, από τις 6:00 χθες Παρασκευή έως την ίδια ώρα σήμερα, 73.637 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας.

Ειδικότερα, από τα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου πέρασαν 39.077 οχήματα και από της Αθηνών – Λαμίας 34.560.«Από νωρίς το πρωί υπάρχουν ορισμένοι οδηγοί που προσπαθούν να περάσουν από τα διόδια χωρίς, όμως, να διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η Τροχαία, φυσικά, τους γυρίζει πίσω. Πρέπει να ενστερνιστούν όλοι ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων είναι και θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί», αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, εξήλθαν από τα διόδια της Ελευσίνας 39.077 οχήματα και 34.560 από τα διόδια Αφιδνών. Την Πέμπτη έφυγαν 44.413 οχήματα από τις δύο Εθνικές Οδούς και την Τετάρτη 36.571 οχήματα.

Συνολικά το τελευταίο τριήμερο έφυγαν από την Αθήνα 154.621 οχήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας.Αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ», αναφέρουν ότι κανείς εξ αυτών – με εξαίρεση όσους έφυγαν για επαγγελματικούς λόγους – δεν μπορεί να γυρίσει στην Αθήνα για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους και πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Στόχος, είναι να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού στην επαρχία με την Ελληνική αστυνομία να κάνει αυστηρούς ελέγχους προς όλους τους οδηγούς οχημάτων.

Έτσι, απαγορεύεται πλέον η άσκοπη μετακίνηση των πολιτών στην επικράτεια, οι οποίοι θα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο με άδεια, την οποία και θα συμπληρώνουν και μόνο για συγκεκριμένους λόγους.Αυξημένα είναι τα πρόστιμα που επέβαλε η κυβέρνηση προς τους παραβάτες, ούτως ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η μετάδοση της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα το ποσό για κάθε πρόστιμο ανέρχεται στα 300 ευρώ.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards