Αρχική » “Να εισβάλουμε στην Αλεξανδρούπολη” προτείνει σύμβουλος του Ερντογάν! Βίντεο

“Να εισβάλουμε στην Αλεξανδρούπολη” προτείνει σύμβουλος του Ερντογάν! Βίντεο

από admin
“Να εισβάλουμε στην Αλεξανδρούπολη” προτείνει σύμβουλος του Ερντογάν! Βίντεο

Ένας εκ των συμβούλων του Ερντογάν για θέματα ασφάλειας, ο Mesut Hakki Casin, κυρήσσει αντιαμερικανικό αγώνα στην Τουρκία, μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης. Θα ΄ναι ένας από τους πολλούς “αντιαμερικανικούς λαγούς” που θα “αμολήσει” το καθεστώς Ερντογάν κατά τη διάρκεια των “παζαριών” που θα κάνει με τη διοίκηση Μπάϊντεν στις ΗΠΑ.


Γνωστή η τακτική των Τούρκων, από την οποία δεν έχουμε διαδαχτεί το παραμικρό. Εμείς πάμε κατ΄ ευθείαν στο “τι θέλετε να σας εξυπηρετήσοουμε” και αναμένουμε την …επιβράβευση που μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει.

Ο προεδρικός σύμβουλος λοιπόν προτείνει να φύγουν τα αμερικανικά ραντάρ, να κλείσει η βάση του Ιντσιρλίκ, λέει ότι η Κρήτη δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις αμερικανικές ανάγκες και τέλος για την παρουσία των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη ,λέει ότι αρκούν δύο τουρκικά τάγματα για να μπουν στην πόλη και να τους πετάξουν στην θάλασσα.Σ΄ αυτή τη χώρα οι απερίγραπτοι Ευρωπαίοι έδωσαν άπλετο χρόνο για να συνεχίσει να προκαλεί τεράστια προβλήματα σε δυο χώρες της ΕΕ.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards