Μία 80χρονη Βρετανίδα συνταξιούχος ετοιμάζεται να παντρευτεί τον 35χρονο Αιγύπτιο εραστή της αν και είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από τη μητέρα του.

Η Άιρις Τζόουνς γνώρισε και ερωτεύτηκε με τον Μοχάμεντ Άχμεντ Ίρμπριχαν στο Facebook. Έπειτα από τέσσερις δεκαετίες χωρίς σεξ, η Άιρις έπεσε στην αγκαλιά του Μοχάμεντ και έζησε και πάλι το πάθος που στερήθηκε.

Έπειτα από τέσσερις ημέρες προσπάθησαν να παντρευτούν στο Κάιρο αλλά δεν είχαν τα έγγραφα. Τώρα η Άιρις συγκεντρώνει χρήματα για να επιστρέψει παρά την αντίθεση της οικογένειάς της.

Η 80χρονη επιμένει ότι ο Μοχάμεντ δεν επιδιώκει τα λεφτά της ούτε διαβατήριο για τη Βρετανία.

80χρονη 35χρονο, Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: 80χρονη συνταξιούχος παντρεύεται τον 35χρονο εραστή της – ΦΩΤΟ
“Αν με παντρεύεται για την περιουσία μου θα δυσαρεστηθεί γιατί έχω μόνο τη σύνταξή μου. Δεν είμαι ανόητη. Είμαι ειλικρινής και του είπα αμέσως ότι δεν μου αρέσουν οι τζαμπατζήδες.

Στην Αίγυπτο πηγαίναμε στα καλύτερα εστιατόρια και τα μοιράζαμε όλα 50/50. Μου είπε ότι θα υπογράψει και προγαμιαίο γιατί θέλει εμένα και όχι το σπίτι μου. Πέρασα χρόνια κάνοντας άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους. Τώρα θέλω να παντρευτώ τον άνδρα που αγαπώ προτού πεθάνω. Πάντα ήμουν επαναστάτρια οπότε αυτός είναι τέλειος για εμένα” είπε στη Mirror.


Την υποδέχθηκε τον Νοέμβριο στο αεροδρόμιο του Καΐρου. Ώρες μετά η συνάντησή τους έγινε καυτή. “Ήταν απίστευτα. Ένιωθα παρθένα και πάλι. Δεν ήταν εύκολο αλλά ήταν πολύ όμορφα και ρομαντικά. Ο πρώην άνδρας μου έλεγε ότι ήμουν παγοκολώνα όταν χωρίσαμε πριν από 40 χρόνια, αλλά τώρα ξέρω σίγουρα ότι δεν είμαι”.

Παραδέχεται ότι η πρώτη ερωτική τους συνεύρεση έγινε σε ένα φθηνό ξενοδοχείο, γιατί τα “ακριβά και αξιοσέβαστα ξενοδοχεία θα τους αντιμετώπιζαν με δυσπιστία λόγω της διαφοράς ηλικίας, σημείωσε η Άιρις.

Η Άιρις παίρνει 200 λίρες σύνταξη την εβδομάδα και επίδομα για ΑμεΑ. Της ανήκει ένα μπάνγκαλόου αξίας 220.000 λιρών.Ο Μοχάμεντ ζει με κάποια χρήματα που έχει στην άκρη καθώς παραιτήθηκε από τη δουλειά του όταν το αφεντικό του δεν του έδωσε λίγες ημέρες άδεια για να τις περάσει με την Άιρις. Αλλά κι αυτός επιμένει ότι δεν τον ενδιαφέρει η περιουσία της.

“Δεν πρόκειται για τα λεφτά. Τα λεφτά δεν είναι τα πάντα. Δεν αγοράζουν την ευτυχία. Η αγάπη δεν έχει ηλικία ούτε όρια. Η Άιρις και εγώ καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και νιώθουμε την τρυφερότητα αυτή μεταξύ μας. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη κανενός, μόνο τι με κάνει εμένα να αισθάνομαι καλά.

Η Άιρις είναι υπέροχη, με κατανόηση και συμπόνοια. Έχουμε τις ίδιες απόψεις για πολλά ζητήματα. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά της. Εργάζομαι ως επιθεωρητής πιστοποίησης ποιότητας και έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες. Δεν είναι σωστό οι άνθρωποι να τα αντιμετωπίζουν όλα με βάση τον υλισμό”.

Το ρομάντζο της Άιρις με τον Μοχάμεντ προκάλεσε κρίση στη σχέση της με τον έναν από τους γιους της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι στο Facebook σε σελίδα σχετικά με τον αθεϊσμό. Άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα δύο εβδομάδες μετά και χαριτολογώντας της έλεγε ότι την αγαπά και την αποκαλούσε “σύζυγό” του.

Πέρασαν μαζί κάποιες μέρες στο Κάιρο, ενώ εκεί η Άιρις είχε ένα ατύχημα και πέρασε δύο ημέρες στο νοσοκομείο. Γνώρισε και τη μητέρα του αγαπημένου της, που είναι 70 ετών η οποία είπε πως η ηλικία είναι ένας αριθμός.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here