Αρχική » Οικονομικές Προβλέψεις Αυγούστου 2022

Οικονομικές Προβλέψεις Αυγούστου 2022

από admin
Οικονομικές Προβλέψεις Αυγούστου 2022

Και να που φτάσαμε στον Αύγουστο, έναν σημαντικό από αστρολογικής άποψης μήνα, καθώς πολλά από αυτά που θα συμβούν τώρα θα επηρεάσουν τις εξελίξεις ακόμη και μέσα στο 2023. Ας δούμε τις οικονομικές προβλέψεις για τον Αύγουστο .

ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος ο μήνας της ανεμελιάς και των διακοπών, σας βρίσκει με την επιθυμία να απολαύσετε όμορφες στιγμές, κάτι το οποίο και πραγματοποιείται, δεν παύει όμως να καραδοκούν και οι προκλήσεις στον οικονομικό σας τομέα. Ο Άρης κινείται σε όλη την πορεία του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, τα έξοδά σας είναι αυξημένα και το χρήμα φεύγει πολύ γρήγορα από το πορτοφόλι σας.

Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στις 2/8 εγκυμονεί ξαφνικές ανατροπές σε κάποιο οικονομικό σχέδιο, ή κάποιο έξτρα έξοδο το οποίο θα πρέπει να καλύψετε. Αντίστοιχα στις 7/8 το τετράγωνο Άρη – Κρόνου σας σφίγγει τα λουριά προκειμένου να περιορίσετε τις καλοκαιρινές σπατάλες. Σε όλη την πορεία του μήνα, θα πρέπει να κάνετε συγκροτημένη διαχείριση στα οικονομικά προκειμένου να διανύσετε τον πιο ξεκούραστο μήνα της χρονιάς, πιο ανέμελα και με λιγότερες εκπλήξεις.

Οι γεννημένοι 25-31 Μαρτίου, δέχεστε τύχη, προστασία και ξεγλιστράτε από τις οικονομικές παγίδες του μήνα. Από τις 27/8 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και με τον Άρη να έχει περάσει στους Διδύμους είστε σε εγρήγορση να βάλετε μπροστά τα εργασιακά σας σχέδια !

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Φετινός Αύγουστος, δεν είναι τόσο χαλαρός και ξεκούραστος για το ζώδιο σας, οι ευθύνες σας είναι πολλές και οι ανησυχίες για τα επαγγελματικά σας δεν μπορούν να παραλειφθούν.

Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σας ως και τις 20/8, ο μήνας σας βρίσκει δυναμικούς και ετοιμοπόλεμους να δώσετε τους δικούς σας αγώνες για να πετύχετε τους στόχους σας (προσωπικούς, επαγγελματικούς, οικονομικούς), ωστόσο το διάστημα 2-14/8 χαρακτηρίζεται «εύφλεκτο» σε γεγονότα δεδομένου ότι ο Ήλιος από το Λέοντα και ο Άρης από το ζώδιο σας σχηματίζουν δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό από το ζώδιο σας και τον Κρόνο από τον Υδροχόο.

Οι προκλήσεις της εποχής αφορούν τα επαγγελματικά σας, αρκετοί βιώνετε ξεκαθαρίσματα ή έχετε σημαντικά εμπόδια που ανατρέπουν τα σχέδιά σας. Οι πιέσεις που δέχεστε εντείνουν την ανησυχία και για την οικονομική σας πορεία, ενώ ο σχεδιασμός και η οργάνωση κρίνονται απαραίτητες ενέργειες, δεδομένου ότι ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/8 όπου θα εντείνει τις οικονομικές σας ανάγκες αλλά και τα έξοδά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τον Αύγουστο ανήκετε στους «τυχερούς» στον οικονομικό τομέα, όπου θα μπορέσετε να περάσετε τον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού ικανοποιημένοι από τα έσοδά σας, χωρίς ελλείψεις ή ανησυχίες για την πορεία τους.

Η Αφροδίτη ως τις 11 Αυγούστου από το ζώδιο του Καρκίνου συμβάλει στην ενίσχυση του εισοδήματός σας. Το πορτοφόλι σας γεμίζει και έχετε μεγαλύτερη άνεση για να απολαύσετε ξέγνοιαστοι τις διακοπές σας, ταξιδεύοντας, αλλάζοντας παραστάσεις και λειτουργώντας γενναιόδωρα και απέναντι στον εαυτό σας και στους άλλους.

Αν είναι κάτι που πρέπει να περιορίσετε αυτό το μήνα, είναι ωστόσο την υπερβολή σας, αλλά και την τάση σας να παρασύρεστε σε οικονομικές σπατάλες, που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε.

Σημαντικό γεγονός του μήνα για εσάς, είναι ότι ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 20/8 όπου θα παραμείνει ως και 25/3/23, μπαίνετε λοιπόν σε ένα δραστήριο αλλά και απαιτητικό διάστημα, όπου καλείστε να έρθετε σε εγρήγορση τόσο για την οικονομική όσο και για την επαγγελματική εξασφάλιση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητοί μου Καρκίνοι, κατά την διάρκεια του Αυγούστου τα οικονομικά σας θα είναι με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αρκετές στιγμές θα νιώσετε ότι είστε είτε του ύψους, είτε του βάθους, παρόλες όμως τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις αυτής της θερινής περιόδου δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες.

Πιο ευεργετημένοι σε όλη την πορεία του μήνα θα σταθείτε οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχετε άνοδο επαγγελματικές, ευκαιρίες αποκατάστασης, αλλά και άνεση στα οικονομικά ιδιαίτερα από τις 11-18 Αυγούστου! Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεχτικοί στα οικονομικά σας από τις 2-17/8 και στην συνέχεια κοντά στις 27/8, ξαφνικά έξοδα ή και σπατάλες θα σας πάνε πίσω ενώ η Πανσέληνος στις 12/8 προκαλεί οικονομικές αναποδιές που συνδέονται με τα χρήματα που εισπράττεται από τρίτους ή οφείλεται σε αυτούς!

Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου έχετε ένα πιο περιοριστικό Αύγουστο στα οικονομικά όπου θα χρειαστεί να κάνετε θυσίες και περικοπές για να βρείτε τις ισορροπίες σας, οι πιο δύσκολες μέρες είναι οι 7,16-18/8,28/8.

ΛΕΩΝ
Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και τουλάχιστον για τον οικονομικό σας τομέα θα είναι επιβοηθητικός, δεν παύει ωστόσο το γενικότερο κλίμα του Αυγούστου να κλονίζει γερές βάσεις και θεμέλια σε εργασία, σχέσεις, συνεργασίες για αρκετούς από εσάς, γεγονός που θα εντείνει και τις ανασφάλειές σας. Από τις 3-26 Αυγούστου με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, λαμβάνετε νέα, έχετε συζητήσεις, επαφές και οικονομικές συμφωνίες.

Οι μέρες σας προδιαθέτουν να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις για τον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιώντας το αναλυτικό σας πνεύμα. Η πορεία του Άρη στον Ταύρο και οι δύσκολες γωνίες του με τον Κρόνο αλλά και τον Ουρανό, δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστο τον επαγγελματικό σας τομέα, όπου θα χρειαστεί να είστε αρκετά συγκροτημένοι και οργανωμένοι για να αποφύγετε συγκρούσεις, ρήξεις συνεργασιών ή ακόμα και γεγονότα που θα υπονομεύσουν την ασφάλεια και την σταθερότητα τόσο την εργασιακή όσο και την οικονομική.

Πιο πιεσμένοι θα βρεθείτε οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου! Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου να αναμένεται τόνωση στις πηγές εσόδων σας από τις 27/8 με τη Νέα Σελήνη στη Παρθένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρόλο που ο φετινός Αύγουστος είναι ένας μήνας με δύσκολες συνθήκες, εσείς αγαπητοί Παρθένοι είστε αισιόδοξοι, προσαρμόσιμοι στα δεδομένα και πιο ευνοημένοι για να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες στα οικονομικά σας.

Ο Ερμής από τις 3-26 Αυγούστου κινείται στο δικό σας ζώδιο, και εκτός από τις καλοκαιρινές μετακινήσεις, βρίσκεστε και σε πνευματική εγρήγορση προκειμένου να συγκροτήσετε τις υποχρεώσεις σας ή και να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 11/8 και ο Άρης στον Ταύρο ως τις 20/8 σας παρακινούν να κλείσετε εκκρεμότητες και να προβείτε σε νέα σχέδια και νέα συμφωνητικά δεν παύει όμως να συναντάτε και εμπόδια ή και προκλήσεις, ενώ κοντά στις 12/8 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο είστε αγχωμένοι για την πορεία των πρακτικών σας υποθέσεων.

Από τις 26/8 ο Ερμής από το Ζυγό προσφέρει σημαντικές επικοινωνίες που θα συντελέσουν για την εξέλιξη οικονομικών συμφωνητικών. Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου σε όλη τη πορεία του μήνα βρίσκεστε κερδισμένοι μέσω έξτρα εσόδων που λαμβάνετε.

ΖΥΓΟΣ
Τον Αύγουστο δεν θα στερηθείτε την ανεμελιά, την χαλάρωση και την διασκέδαση, όμως τα οικονομικά σας δεν θα είναι στο στάδιο που επιθυμείτε. Ως τις 20 Αυγούστου όπου ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, είστε ανήσυχοι αρκετά για τα έξοδα που τρέχουν, για τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσετε, για τα γραφειοκρατικά, τραπεζικά ζητήματα που τρέχουν και που πρέπει να ανταποκριθείτε.

Επιπλέον, καβγαδάκια, ανατροπές και ρήξεις για οικονομικά είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, πολύ περισσότερο αν έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Είναι σκόπιμο λοιπόν σε όλη την πορεία του μήνα, να λειτουργήσετε συγκρατημένα αλλά να έχετε και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο προϋπολογισμός σας πέσει έξω.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το μήνα αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα ή ακόμα και το να κάνετε μία τολμηρή οικονομική επένδυση. Σταδιακά από τις 20/8 οι οικονομικές πιέσεις φθίνουν και μπορείτε να απολαύσετε ένα πιο χαλαρό υπόλοιπο καλοκαιριού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας από τους δύσκολους μήνες της χρονιάς, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και στο 3ο δεκαήμερο. Διανύετε ένα στάδιο που έχετε αναλάβει αρκετές ευθύνες, όμως πολλά φαίνεται να αλλάζουν αυτό το μήνα στις σχέσεις, στις συνεργασίες σας, στην σταθερότητα και στην δομή που είχατε ως σήμερα, γεγονός που σας αναγκάζει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, είτε και να επωμιστείτε το κόστος λανθασμένων επιλογών του χτες και να εργαστείτε σκληρά για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Στα οικονομικά σας θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις ετούτης της εποχής, δεν παύει όμως να αγχώνεστε σημαντικά για την πορεία και την εξέλιξη των υποχρεώσεων σας που δεν είναι αμελητέες.

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/8 εγκαινιάζει μία νέα απαιτητική περίοδο για τα οικονομικά σας, υποθέσεις που αφορούν δάνεια, λογαριασμούς, αποπληρωμές ή και χρήματα μέσω τρίτων (πχ μισθώματα) αναμένεται να αποτελέσουν για εσάς την κρίση της εποχής! Δείξτε προσοχή στην ρύθμιση χρεωστικών υπολοίπων και αποφύγετε την επιβάρυνσή με νέες οικονομικές δεσμεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αύγουστος σας βρίσκει ανακουφισμένος στα οικονομικά σας, αφού οι συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σας, δεν σας αφήνουν ακάλυπτους ή εκτεθειμένους, απεναντίας έχετε και τα «τυχερά» σας που σας εξασφαλίζουν ένα πιο ανέμελο, χαλαρό καλοκαίρι!

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου ως και τις 11/8 λαμβάνετε χρήματα που σας όφειλαν, καταφέρνετε και ανακουφίζεστε από την διαχείριση των εκκρεμοτήτων σας, έχετε τα δώρα σας ή και τις ανάσες στα οικονομικά. Στην συνέχεια η Αφροδίτη από τον Λέοντα, εκτός από την εύνοια για ψυχαγωγία και μακρινά ταξίδια, στηρίζει και την επίτευξη οικονομικών συμφωνητικών ή και οικονομικών διαπραγματεύσεων με εξωτερικό!

Το αρνητικό σημείο του μήνα είναι ότι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές, το άγχος για την εξέλιξη της εργασίας δεν λείπει, με αποτέλεσμα συχνά να μην νιώθετε ότι λαμβάνετε τα προσδοκώμενα, ή αυτά που σας αναλογούν για τον κόπο που έχετε κάνει ως σήμερα. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για την καριέρα σας ή ακόμα και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αύγουστος αγαπητοί μου Αιγόκεροι σας βρίσκει ανήσυχους αναφορικά με την οικονομική σας εξέλιξη, πολύ περισσότερο φοβισμένους για το μέλλον και την προοπτική των εσόδων σας. Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο μπορείτε πιο άνετα να ελιχθείτε στις προκλήσεις της εποχής ενώ το διάστημα 11-17 Αυγούστου είναι ιδανικό για να ανακουφιστείτε μέσω κάποιου έξτρα εσόδου που θα λάβετε.

Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για πωλήσεις, μισθώσεις, αλλά και απολαβή σε οφειλόμενα ποσά, έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε πολύ καλύτερα και τις υποχρεώσεις σας. Οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, έχετε περισσότερες πιέσεις και ιδιαίτερα το διάστημα 2-17/8 αναμένεται πολυδάπανο και απογοητευτικό για την εξέλιξη των οικονομικών σας.

Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο έχετε αυξημένες υποχρεώσεις που σας πιέζουν να κάνετε έναν αυστηρό προγραμματισμό στα οικονομικά σας. Δεν λείπουν ωστόσο και κάποιες οικονομικές απογοητεύσεις ιδιαίτερα την περίοδο 7,16-18/8,28/8. Παρόλο που λαμβάνετε χρήματα, οι ανάγκες σας είναι αυξημένες και το πορτοφόλι σας αδειάζει πολύ γρήγορα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Φετινός Αύγουστος δεν είναι τόσο ανάλαφρος και ανέμελος όσο τον περιμένατε, οι ευθύνες σας είναι πολλές και δεν παύει στην πορεία του μήνα να βγαίνουν και εξελίξεις που δεν τις είχατε στο πρόγραμμα.

Ως τις 11 Αυγούστου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, βελτιώνονται οι αποδόσεις της εργασίας σας, η οποία σας προσφέρει τα προσδοκώμενα και σας στηρίζει για να μπορείτε να έχετε μία βελτιωμένη και πιο ανάλαφρη καθημερινότητα.

Ο Ερμής από τις 3-26/8 σας προσφέρει τις ιδέες, τις συζητήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες είτε για να προβείτε σε έναν διακανονισμό χρεών, είτε για να πραγματοποιήσετε μία ενοικίαση / πώληση, είτε και για να λάβετε χαρούμενα νέα για κάποιο έξτρα έσοδο!

Κατά την διάρκεια του Αυγούστου, πολλοί θα χρειαστεί να δαπανήσετε χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας, κάποιοι θα κάνετε μία μετακόμιση ή θα χρειαστεί να συνεισφέρετε πολύ περισσότερο στον προϋπολογισμό του σπιτιού, γεγονός που θα σας πιέσει και θα σας φορτώσει με ευθύνες. Αποφύγετε την οικονομική ασυνέπεια ή και την επιπολαιότητα στις 21/8. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 σας ευεργετεί για να τονώσετε τις πηγές εσόδων σας.

ΙΧΘΥΣ
Τον Αύγουστο αγαπητοί μου Ιχθύς κλείνετε εκκρεμότητές σας, αλλά παρακινείστε και παίρνετε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πορεία σας, ακόμα και την οικονομική.

Οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου είστε πιο κερδισμένοι στα οικονομικά σας, τονώνονται οι πηγές εσόδων σας, καταφέρνετε με άνεση να έλξετε κοντά σας το χρήμα ή να βελτιώσετε το εισόδημά σας, ενώ από τις 20/8 προχωράτε και σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή και της επαγγελματικής έδρας, γεγονός που θα σας ευνοήσει.

Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πιο υποψιασμένοι σε αλλαγές που μπορεί ξαφνικά να δημιουργηθούν σε συμφωνίες οικονομικών, ενώ είναι απαραίτητο να συγκρατήσετε τις απρόβλεπτες αποφάσεις για αγορές ή και επενδύσεις.

Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να αποφύγετε τις παγίδες πλάνης και εξαπάτησης κοντά στις 21/8 , η πορεία του μήνα θα είναι χωρίς σπουδαίες μεταβολές αλλά με την επιβάρυνση εξόδων που ήδη έχετε και τρέχουν στην καθημερινότητά σας.

Μοιράσου το άρθρο!
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards