Αρχική » Οργή & σφοδρές αντιδράσεις κατά του ΣΚΑΪ για τις τουρκικές σειρές: «Ντροπή! Είστε πουλημένοι…»

Οργή & σφοδρές αντιδράσεις κατά του ΣΚΑΪ για τις τουρκικές σειρές: «Ντροπή! Είστε πουλημένοι…»

από admin
Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό και βγήκε στον αέρα το τρέιλερ της νέας τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ «Ο γιατρός»… Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη και πολυβραβευμένη κορεάτικη παραγωγή που στη συνέχεια διασκευάστηκε με μεγάλη

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό και βγήκε στον αέρα το τρέιλερ της νέας τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ «Ο γιατρός»…

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη και πολυβραβευμένη κορεάτικη παραγωγή που στη συνέχεια διασκευάστηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο από το από το τουρκικό Fox TV όσο και από το αμερικανικό δίκτυο ABC με τίτλο «The Good Doctor».

Αμέσως στα σόσιαλ μίντια ξεκίνησε ένας χαμός με τον κόσμο να καλεί το κανάλι του Φαλήρου να μην μεταδώσει πασχαλιάτικα το τουρκικό σίριαλ. «Ντροπή!Είστε πουλημένοι τουρκολάγνοι!», ήταν ορισμένες από τις σκληρές εκφράσεις πολιτών οι οποίοι, όπως μαθαίνουμε, δεν περιορίστηκαν στο διαδικτυακό κράξιμο, αλλά σπάνε και το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, βρίζοντας και απαιτώντας να σταματήσει η προβολή του.

Το γεγονός έχει θορυβήσει τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που αγνόησαν τις απόψεις που έλεγαν να μην μεταδοθεί τέτοιες μέρες το συγκεκριμένο σίριαλ και πήραν την παράτολμη αυτή απόφαση. Τώρα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αντικαταστήσουν το «Γιατρό» με κάποιες επαναλήψεις. Αυτό που περιμένουν είναι εάν θα καμφθούν οι αντιδράσεις ή θα συνεχιστούν με την ίδια ή και μεγαλύτερη ένταση. Από αυτό θα εξαρτηθούν όλα…

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη και πολυβραβευμένη κορεάτικη παραγωγή που στη συνέχεια διασκευάστηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο από το από το τουρκικό Fox TV όσο και από το αμερικανικό δίκτυο ABC με τίτλο «The Good Doctor».


Η σειρά περιγράφει την ιστορία ενός ιδιοφυούς αυτιστικού παιδιού με σύνδρομο savant, που γεννήθηκε σε μια πόλη στην επαρχία και αφού εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο.


Το γεγονός ότι ένα τουρκικό σίριαλ έκανε πρεμιέρα την Κυριακή του Πάσχα ενοχλεί, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε, πως η Τουρκία απειλεί συνέχεια τη χώρα μας, είτε στον Έβρο, είτε στο Αιγαίο.

europost.grLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards