Την τελευταία του πνοή άφησε ένα κοριτσάκι 8 χρόνων απο την Ουκρανία. Η μικρή έπασχε από το Σύνδομο Hutchinson-Gilford, (προγηρία).

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που προσβάλλει ένα στα 20 εκατομμύρια νεογέννητα και σήμερα πλήττει 160 παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Αν και γεννήθηκε πριν από 8 χρόνια η βιολογική ηλικία της Άννας ήταν κοντά στα 80, σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν, όπως γράφει η DailyMail.


Η Αννα πέθανε απο πολυοργανική ανεπάρκεια εξαιτίας της πρόωρης γήρανσης. Απαρηγόρητη η μητέρα της έλεγε στους δημοσιογράφους πως μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα προκειμένου να γίνει καλά το παιδί της.

Όπως έλεγε η ίδια σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε όταν η Άννα ήταν 3 χρόνων, το κοριτσάκι περπάτησε όταν ήταν 10 μηνών.

Στους 11 μήνες ακολουθούσε τη μαμά του σε όλο το σπίτι αλλά φοβόταν το φως, οπότε έβγαινε έξω από αυτό, όταν σκοτείνιαζε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, για τα παιδιά με προγηρία, ένας χρόνος ισούται με 8-10 χρόνια, άρα η πραγματική της ηλικία ήταν γύρω στα 80.
Το παιδί υπέφερε από προβλήματα που παρουσιάζονται σε ηλικιωμένους.
Τα οστά της μεγάλωναν αργά σε αντίθεση με τα όργανα του σώματός της που μεγάλωναν πολύ γρήγορα.
Τέτοιοι ασθενείς, λένε οι γιατροί, συνήθως πεθαίνουν από εγκεφαλικό. Η Άννα είχε υποστεί πολλά εγκεφαλικά και είχαν παραλύσει τα άκρα της.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here