Αρχική » Η Αφροδίτη στον Κριό-Ατελείωτο και αχόρταγο παιχνίδι έρωτα και της ερωτικής δράσης.

Η Αφροδίτη στον Κριό-Ατελείωτο και αχόρταγο παιχνίδι έρωτα και της ερωτικής δράσης.

από admin
Στις 7 Φεβρουαρίου ως 5 Μαρτίου 2020 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό, ξεκινώντας το ατελείωτο και αχόρταγο παιχνίδι των κατακτήσεων, του γρήγορου και έντονου

Τι Φέρνει η Αφροδίτη στον Κριό από 7 Φεβρουαρίου ως 5 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 7 Φεβρουαρίου ως 5 Μαρτίου 2020 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό, ξεκινώντας το ατελείωτο και αχόρταγο παιχνίδι των κατακτήσεων, του γρήγορου και έντονου έρωτα και της ερωτικής δράσης. Η Αφροδίτη στον Κριό επινοεί εκ νέου την ερωτική περιπέτεια, τη δράση, την πρόκληση, προσφέροντάς μας πιπεράτες ιστορίες χωρίς τελειωμό. Δε φοβόμαστε τον ανταγωνισμό, απεναντίας τον αναζητούμε, κυνηγώντας μέχρι τελικής πτώσεως το αντικείμενο του πόθου μας.

Η Αφροδίτη στον Κριό από 7 Φεβρουαρίου ως 5 Μαρτίου 2020

Τη περίοδο αυτή, έχουμε την τάση να ερωτευόμαστε σβέλτα, σφόδρα και αδιάκοπα. Το ζώδιο του Κριού, βοηθά την Αφροδίτη να εκφράσει τη φλόγα που έχει, να εκδηλώσει ενθουσιασμό με τις νέες γνωριμίες και να δείξει μία ατελείωτη στοργή. Η αφετηρία των σχέσεων, η φάση της νέας γνωριμίας και η φαντασία που καλπάζει, είναι ό,τι πιο ανανεωτικό φέρνει η Αφροδίτη, όσο παραμείνει στον Κριό.

Οι υπερβολικές εκφράσεις αγάπης είναι καθημερινότητα, ενώ εάν μία σχέση παρουσιάζει σημάδια κόπωσης, τότε η επόμενη είναι κιόλας εδώ με… συνοπτικές διαδικασίες. Ο καθένας μας βγάζει τη στόφα του μεγάλου εραστή από μέσα του, με απαιτήσεις και εγωπάθεια. Διεκδικούμε, κυνηγάμε, χτυπάμε τη γροθιά στο τραπέζι, ζηλεύουμε, προδίδουμε, ξενοκοιτάμε και παθιαζόμαστε.

Στον έρωτα, η Αφροδίτη από τον Κριό είναι αυθεντία στο φλερτ, στο να ανάβει τα αίματα, να προκαλεί φτερούγισμα σε καρδιές και να αποκτά εραστές. Η ρομαντική φλέβα μέσα μας, αντικαθίσταται από την ανάγκη της άμεσης πολιορκίας. Έτσι, η αγάπη θα χρωματιστεί ανάλογα, άλλοτε με τα χρώματα ενός δυνατού έρωτα, άλλοτε με αυτά μιας περιπέτειας. Ευνοούνται φυσικά παρορμητικοί και βιαστικοί έρωτες.

Αφροδίτης στον Κριό και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι οι ευνοούμενοι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό τους. Μην ξεχνάμε πως η Αφροδίτη σχετίζεται με το χρήμα και τον έρωτα, οπότε ως Κριός, έχεις να τα περιμένεις και τα δύο. Ωστόσο, ο εγωισμός καλά κρατεί και ίσως χρειαστεί να ρίξεις τους τόνους ή τη… μύτη σου. Ίσως πάλι θελήσεις να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, να αρχίσεις δίαιτα ή σπορ, ενώ θα επενδύσεις χρήματα και χρόνο, με σκοπό το σεξαπίλ. Προτάσεις και ευκαιρίες για έρωτα, γνωριμίες, επέκταση και αλλαγές, είναι στο τσεπάκι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό, σημαίνει για σένα μία περίοδο κάπως μελαγχολική και μυστικά κρατημένη. Ίσως συνάψεις σχέση ή ερωτοτροπήσεις με ένα άτομο, με το οποίο οι επαφές σας δεν πρέπει να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινωνικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, ενδέχεται να δεις με άλλα μάτια έναν πρώην, ή το σύντροφο της καλύτερής σου φίλης. Γενικά, η θέση της Αφροδίτης στον Κριό σε ωθεί σε μικρά ή μεγαλύτερα παραστρατήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αισθητή βελτίωση στα αισθηματικά και οικονομικά θα έχεις τη περίοδο αυτή. Ασκείς έλξη πολύ εύκολα, γεγονός που σε κάνει ακαταμάχητο και γοητευτικό στον κύκλο σου. Ίσως λάβεις ένα χρηματικό ποσό που δεν το περίμενες, ενώ ενδέχεται να ζήσεις συγκλονιστικές στιγμές, αν μία φιλική σχέση μετατραπεί σε ερωτική. Θα σε ενθουσιάζουν τα ερωτικά παιχνίδια και σε αυτά θα επιδοθείς, αποφεύγοντας δεσμεύσεις. Θα προσφέρεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε άτομα, που αργότερα ίσως δε θα θέλεις να ξαναδείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ, ως Καρκίνος, θα έχεις εύνοια τύχης και θετικών συγκυριών, όσον αφορά επαγγελματικά θέματα και καριέρα. Ίσως μπει μέσα σου ο σπόρος να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, αποκτώντας έτσι και οικονομική αυτονομία. Οι γνωριμίες είναι διαλεχτές, με λαμπερό κοινωνικό υπόβαθρο, που σε εισάγουν στο κόσμο της λάμψης, εάν συμμετέχεις με όρεξη. Εσύ, ως Καρκίνος, θα απολαύσεις εξεζητημένες καταστάσεις, αλλά και θα βάλεις στόχο να αναδειχτείς μέσα από την καριέρα. Δεν αποκλείεται να πλεχτεί και ένα ειδύλλιο, με άτομο που έχει την ισχύ να σε προωθήσει.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τον Κριό, για σένα σημαίνει ερωτικά σκιρτήματα με ένα άτομο από μακριά, ίσως και από άλλη χώρα ή άλλη εθνότητα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φίλοι σου και σε βοηθούν στις επαφές σου. Ίσως πρόκειται για μία διαδικτυακή γνωριμία, που αργότερα θα δεις πώς θα εξελιχθεί. Επίσης, η θέση της Αφροδίτης θα επηρεάσει τις φιλοδοξίες και σχέδιά σου, τα οποία τώρα θα βρουν τρόπους να αναδείξουν τις ικανότητές σου. Ευκαιρία να διοχετεύσεις ιδέες, καλλιτεχνικά σχέδια, όμορφα αντικείμενα και ό,τι σχετίζεται με μόδα, Τέχνη και εξωτερικό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη από τον Κριό, έχεις καιρό και εύνοια να τακτοποιήσεις οικονομικά που σχετίζονται με το σύντροφο ή το συνέταιρο, να ρυθμίσεις δάνεια, διατροφές, δίδακτρα και χρωστούμενα. Επίσης, επειδή αν δεν έχεις εξασφαλίσει τα οικονομικά σου ανησυχείς, ίσως λάβεις ένα μπόνους, ένα δώρο ή κάτι παρεμφερές. Ερωτικά, είναι περίοδος που θα διαπρέψεις στο φλερτ, στην επικοινωνία και τις ερωτικές επιδόσεις. Ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που είναι δεσμευμένο, αλλά να αναπτυχθεί πάθος μεταξύ σας. Καλό θα είναι όμως, να φροντίσεις να κοντρολάρεις τα αισθήματά σου.

ΖΥΓΟΣ

Εσύ, ως Ζυγός, δέχεσαι εύνοια κατά το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής της Αφροδίτης στον Κριό. Ενεργοποιούνται οι εξελίξεις στις σχέσεις σου, αυξάνοντας το ενδεχόμενο να μπορέσεις το διάστημα αυτό να δεσμευτείς με κάποιο άτομο, το οποίο θα πληροί τις υψηλές σου προσδοκίες. Επίσης, ακόμα και αν αναζητείς μία περιπέτεια, πάλι οι προσφορές θα σε εντυπωσιάσουν. Και η τύχη δε σταματά εδώ. Θα υπάρξει εύνοια και σε συνεργασίες, ίσως μάλιστα να τολμήσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου δημόσια και να διακριθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να ευνοεί και να βελτιώνει τη καθημερινότητά σου, τα άγχη σου που αφορούν λογαριασμούς, δίδακτρα και γενικά επιβίωση θα περιοριστούν, με δυνατό το ενδεχόμενο να σταθεροποιηθεί η θετική κατάσταση, μέσα από βοήθεια που θα λάβεις, ξαφνική δουλειά ή τη συνδρομή της οικογένειάς σου. Επίσης, αν έχεις ένα θέμα υγείας, αυτό θα γνωρίσει ύφεση. Παράλληλα, ο έρωτας μπορεί να καραδοκεί εκεί που δεν τον περιμένεις. Στο γυμναστήριο της γειτονιάς, στο καφέ, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας ή στο σχολείο του παιδιού, στη συνάντηση των γονέων. Θα είναι πάντως απρόσμενος. Επίσης, ίσως δεχτείς μία πρόταση για δουλειά, μέσα από την οποία μπορεί να βρεις τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μάλλον μπορούμε να μιλάμε για έναν ερωτικό παράδεισο. Η Αφροδίτη στον Κριό ενεργοποιεί το τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με καλοπέραση, το σεξ, τη διασκέδαση, τα χρήματα, τα ταξίδια, τα δώρα. Κάποια από τα συγκλονιστικά που έχεις να ζήσεις, θα έχουν την αφετηρία τους εδώ. Η όρεξή σου προστάζει κάτι που θα σε ενθουσιάσει, χωρίς να σπας το κεφάλι σου με τα “εάν” και τα “γιατί” μίας δέσμευσης. Ίσως κάποια άτομα, για τα οποία έχεις πολύ ερωτικές διαθέσεις, να φαίνονται στα μάτια κάποιων ακατάλληλα, αλλά ούτε που θα σε νοιάξει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την πλήρη ανανέωση σε ψυχή, σώμα και περιβάλλον θα μπορέσεις να βιώσεις, με την Αφροδίτη να επιδρά στη ζωή σου από τον Κριό. Ίσως είναι το σπίτι που σου φαίνεται ασφυκτικό, η επίπλωση, ή απλά έχεις ανάγκη από απελευθερωτικές κουβέντες με τους δικούς σου. Γεγονός είναι πως θα μπορέσεις εκ νέου να χτίσεις γέφυρες επαφών με άτομα που στο παρελθόν πικραθήκατε, ενώ δε σε εμποδίζει τίποτα, να κάνεις μία θεαματική αλλαγή στον τρόπο που ζεις, αλλά και στο περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις. Μέσα στα πλαίσια της ανανέωσης ανήκει και ένας απρόσμενος έρωτας, ίσως με άτομο του περιβάλλοντός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διάστημα που η Αφροδίτη θα είναι στον Κριό, η ζωή σου περιλαμβάνει κοινωνικότητα, λαμπερούς φίλους, δραστηριότητες και αρκετό φλερτ, μαζί με ερωτικές αναζητήσεις. Ενδέχεται, μέσα από το περιβάλλον σου, τους φίλους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι μόνο να βρεις τον έρωτα, αλλά και να προχωρήσεις σχέδια, συμφέροντα και ιδέες. Οι επαφές διαδέχονται η μία την άλλη, οι γνωριμίες σε κρατούν σε εγρήγορση, ενώ η επικοινωνία σου με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σε ξεσηκώσει για χάρη του και να βρεθείς κάπου μακριά, σε άλλα μέρη.

ΙΧΘΕΙΣ

Την οικονομική εύνοια που φέρνει η Αφροδίτη στη ζωή σου, μπορείς να την εκλάβεις και σαν αποζημίωση, του μάλλον δύσκολου καιρού που πέρασες. Κάποιες σκοτούρες μοιάζουν να σε εγκαταλείπουν, ενώ από το πουθενά θα εισπράξεις από χρήματα έως επιδοκιμασία και θαυμασμό. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, φαίνεται να εμπλουτίζεται αβίαστα, αλλά και εσύ βάζεις στόχους και τους κατακτάς. Μέχρι να εγκαταλείψει η Αφροδίτη τον Κριό, εσύ θα έχεις πολλές φορές αναφωνήσει “τι ωραία που μπορεί να γίνει η ζωή”!

Πηγή: myastro.grLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards