Αρχική » Προειδοποιήσεις Ρωσίας: Χωρίς αλκοόλ για 2 μήνες όσοι κάνετε το Sputnik V

Προειδοποιήσεις Ρωσίας: Χωρίς αλκοόλ για 2 μήνες όσοι κάνετε το Sputnik V

από admin
Προειδοποιήσεις Ρωσίας: Χωρίς αλκοόλ για 2 μήνες όσοι κάνετε το Sputnik V

Χωρίς αλκοόλ για δύο μήνες θα πρέπει να μείνουν όσοι κάνουν το εμβόλιο κορονοϊού Sputnik V, όπως αποκάλυψε μια αξιωματούχος της Ρωσίας.

Η Άννα Πόποβα, επικεφαλής της ρωσικής ρυθμιστικής αρχής για την προστασία της υγείας του καταναλωτή, σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό Komsomolskaya Pravda, επεσήμανε ότι όσοι πρόκειται να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, θα πρέπει τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την πρώτη από τις δύο δόσεις, να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ και ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να απέχουν για άλλες 42 μέρες.Το Sputnik V, που έχει λάβει άδεια με γρήγορες διαδικασίες πριν από το τέλος των κλινικών δοκιμών, έχει δοθεί σε γιατρούς, στρατιώτες, δασκάλους και κοινωνικούς λειτουργούς σε πρώτη φάση ενώ την τρέχουσα εβδομάδα είναι προγραμματισμένοι ευρείας κλίμακας εμβολιασμοί.Οι δύο δόσεις του εμβολίου θα πρέπει να γίνουν με διαφορά 21 ημερών.

Οι προειδοποιήσεις της Πόποβα πάντως διαψεύστηκαν λίγες ώρες αργότερα από τον Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ, τον κατασκευαστή του εμβολίου. Μέσω twitter, δημοσίευσε τις πολύ διαφορετικές συμβουλές του, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να εμφανίζεται σε φωτογραφία να απολαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards