Αρχική » Σαντορίνη:Η μεγαλύτερη σημαία στην ελληνική επικράτεια–Προσπάθησαν για ρεκόρ Γκίνες

Σαντορίνη:Η μεγαλύτερη σημαία στην ελληνική επικράτεια–Προσπάθησαν για ρεκόρ Γκίνες

από admin
Η μεγαλύτερη σημαία στην ελληνική επικράτεια έκανε την εμφάνισή της σήμερα το πρωί στη Σαντορίνη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου

Eτσι ανέβασαν την τεράστια ελληνική σημαία στη Σαντορίνη -Προσπάθησαν για ρεκόρ Γκίνες

Η μεγαλύτερη σημαία στην ελληνική επικράτεια έκανε την εμφάνισή της σήμερα το πρωί στη Σαντορίνη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.Οι συμμετέχοντες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ανάρτηση της σημαίας με τη συνδρομή και μεγάλου καλαθοφόρου μηχανήματος.

Η σημαία κυμάτισε για περίπου δύο λεπτά, όμως δεν έγινε κατορθωτό να υψωθεί στον πελώριο ιστό, καθώς οι ισχυροί άνεμοι και το μεγάλο της βάρος έσχισαν ένα σημαντικό μέρος της.Οι διοργανωτές την άπλωσαν στο έδαφος για να αποτίσουν φόρο τιμής στα μαχητικά αεροσκάφη που πέρασαν από την περιοχή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cyclades24, η σημαία, την οποία εμπνεύστηκαν, μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης και ο Σύλλογος Ποντίων Σαντορίνης, κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία ομάδας Σαντορινιών και με τη βοήθεια εθελοντών, ενώ έχει βάρος 160 κιλά και μέγεθος 1.500 τετραγωνικά μέτρα. Μάλιστα, ο αρχικός στόχος να έχει μέγεθος 1.350 τ.μ. εγκαταλείφθηκε, καθώς θεωρήθηκε πως με το νέο μέγεθος θα μπορέσει να διεκδικήσει το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες!

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards