Αρχική » Σεισμός 6,1 Ρίχτερ «χτύπησε» την Ταϊβάν

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ «χτύπησε» την Ταϊβάν

από admin
Σεισμός τώρα στη Βοιωτία – Αισθητός και στην Αθήνα

ΤΑΪΠΕΪ (Ταϊβάν Ειδήσεις) — Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έγινε αισθητός στην Ταϊβάν στις 14:23 τη Δευτέρα (9 Μαΐου), σύμφωνα με το Κεντρικό Μετεωρολογικό Γραφείο (CWB).

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 89,5 χιλιόμετρα ανατολικά της κομητείας Χουαλιέν σε εστιακό βάθος 27,5 χιλιομέτρων, με βάση τα δεδομένα του CWB. Η Ταϊβάν χρησιμοποιεί μια κλίμακα έντασης από 1 έως 7 που μετράει τον βαθμό στον οποίο ένας σεισμός γίνεται αισθητός σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Η ένταση του σεισμού καταγράφηκε ως 3 στην κομητεία Yilan, στην κομητεία Hualien, στην πόλη της Ταϊπέι και στην πόλη της Νέας Ταϊπέι.

Κρουστικά κύματα επιπέδου 2 αναφέρθηκαν στην κομητεία Nantou, στην πόλη Taichung, στην πόλη Taoyuan, στην κομητεία Hsinchu, στην πόλη Hsinchu, στην κομητεία Miaoli, στην κομητεία Yunlin, στην κομητεία Changhua, στην κομητεία Chiayi, στην πόλη Chiayi, στην πόλη Kaohsiung, στην πόλη Tainan και στην κομητεία Pingtung.

Στις 2:24 μ.μ., ένας μετασεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών εντοπίστηκε 92,2 χλμ ανατολικά της κομητείας Χουαλιέν σε εστιακό βάθος 16 χιλιομέτρων. Η κομητεία Yilan ανέφερε επίπεδο έντασης 2 ενώ η κομητεία Hualien και η πόλη της Νέας Ταϊπέι ανέφεραν επίπεδο έντασης 1.

Δεν είχαν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές από τους σεισμούς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης.

   

taiwannews

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards