Αρχική » Telegram: Σοβαρή απειλή-Ετοιμάζουν επίθεση στο κομβόι εκκένωσης-υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας

Telegram: Σοβαρή απειλή-Ετοιμάζουν επίθεση στο κομβόι εκκένωσης-υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας

από admin
Telegram: Σοβαρή απειλή-Ετοιμάζουν επίθεση στο κομβόι εκκένωσης-υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας

Ανησυχητικές πληροφορίες από Ουκρανούς: Οι Ρώσοι θα χτυπήσουν το ελληνικό κονβόι της Μαριούπολης

Την ώρα που το ελληνικό κομβόι με δημοσιογράφους, Έλληνες πολίτες καθώς και μέρος του προσωπικού του προξενείου της Ελλάδας στη Μαριούπολη βρίσκεται καθ’ οδόν για τα σύνορα με τη Μολδαβία, ανησυχητικές πληροφορίες, οι οποίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν αυτή τη στιγμή και μεταδίδονται με κάθε επιφύλαξη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την ουκρανική πλευρά.Οι Ουκρανοί προειδοποιούν ότι μπορεί ο ρωσικός στρατός ενδέχεται να χτυπήσει το ελληνικό κομβόι ώστε να κατηγορήσουν τους Ουκρανούς που μάχονται στην περιοχή.

Όπως αναφέρει ο έλληνας δημοσιογράφος που βρίσκεται στην Ουκρανία, Κώστας Ονισένκο, αυτή η πληροφορία μεταδίδεται από ουκρανικά κανάλια στο telegram που φέρεται να λαμβάνουν πληροφορίες από υπηρεσίες ασφαλείας.«Στόχος είναι να κατηγορηθεί το Αζόφ και να μειωθεί η μαζικότητα της υποστήριξης της Ουκρανίας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ουκρανική πλευρά.

Τι ισχυρίζονται οι Ουκρανοί
Ειδικότερα, η ομάδα στα social media με την επωνυμία «Πνευματικό Μέτωπο Ουκρανίας», αναφέρει:

«Επείγον Κίνδυνος για Έλληνες πολίτες από ρωσική προβοκάτσια

» Πριν από λίγη ώρα σε διάφορα μεγάλα ουκρανικά telegram κανάλια εμφανίστηκε το εξής μήνυμα. Πιθανόν να πρόκειται για ενημέρωση που προέρχεται από τις ουκρανικές αρχές ασφαλείας. Η πηγή της ενημέρωσης δεν διευκρινίζεται ωστόσο πρόκειται για πολύ σοβαρή απειλή. Το μήνυμα έχει ως εξής:

»Προσοχή!

»Ρώσοι εισβολείς σχεδιάζουν προβοκάτσια κατά των πολιτών της Ελλάδας!

» Οι Ρώσοι κατακτητές, υπό την ψευδή σημαία του ουκρανικού τάγματος Azov, ετοιμάζουν επίθεση στο κομβόι εκκένωσης, το οποίο είχε στήσει το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη.

»Έτσι, η ρωσική πλευρά θα προσπαθήσει να δυσφημήσει την Ουκρανία σε διεθνές επίπεδο για να μειώσει τον βαθμό στήριξης που παρέχεται στη χώρα μας!».» Σας υπενθυμίζουμε πως από το 2015 το τάγμα Αζόφ (πρώην εθελοντικό) είναι τμήμα του Ουκρανικού στρατού, δεν δρα αυτόνομα αλλά μόνο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων του Ουκρανικού στρατού. Σε αυτό υπηρετούν και αρκετοί Έλληνες της διασποράς».Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards