Αρχική » Θαύμα! Τα δάκρυα της Παναγίας έσωσαν μικρό κοριτσάκι

Θαύμα! Τα δάκρυα της Παναγίας έσωσαν μικρό κοριτσάκι

από admin
Θαύμα! Τα δάκρυα της Παναγίας έσωσαν μικρό κοριτσάκι

Η Παναγία Παρηγορήτρια εισάκουσε τις προσευχές μιας απελπισμένης μάνας και έκανε το θαύμα Της, θεραπεύοντας τη σπάνια ασθένεια με την οποία είχε διαγνωστεί το δύο ετών κοριτσάκι της! Μάλιστα, οι γιατροί που εξέτασαν τη μικρούλα την ημέρα που επρόκειτο να υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν την τεράστια βελτίωση!

Αυτά υποστηρίζει σε επιστολή που έστειλε στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr στις 2 Οκτωβρίου η 43χρονη εν ενεργεία αστυνομικός Αφροδίτη Μαντά, η οποία ζει στον Αλιμο.Οπως αναφέρει, το θαύμα έγινε όταν επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα και προσκύνησε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας που δακρύζει ακατάπαυστα εδώ και μέρες.

«Διάβασα στο διαδίκτυο για τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας στον Αγιο Δημήτριο Βύρωνα που δακρύζει και αποφάσισα να πάω με τη μικρή κόρη μου Αννα-Μαρία να προσκυνήσουμε» αναφέρει η 43χρονη αστυνομικός στην αρχή της επιστολής της.

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, η δύο ετών Αννα-Μαρία πάσχει από ρετινοβλάστωμα, ένα είδος καρκίνου που αναπτύσσεται στον αμφιβληστροειδή και μπορεί να βλάψει την όραση ή ακόμα και να απειλήσει τη ζωή του παιδιού που νοσεί. Πρόκειται για σπάνια ασθένεια καθώς, όπως λέει η κυρία Μαντά, «η συχνότητα εμφάνισής της είναι 1 σε 15.000-20.000 γεννήσεις».

Σύμφωνα με την ίδια, η κόρη της χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές εξετάσεις, με τους γιατρούς να εφιστούν κάθε φορά την προσοχή, καθώς υπήρχε κίνδυνος επέκτασης του όγκου έξω από το μάτι του κοριτσιού.«Είχαμε κάνει πολλές εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία της περιοχής του οφθαλμού, αξονική τομογραφία κ.λπ.), ενώ οι γιατροί τόνιζαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να δούμε αν ο όγκος είναι περιορισμένος μέσα στο μάτι ή αν έχει επεκταθεί και έξω από το μάτι. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε θεραπεία με laser, μια και οι γιατροί επέμεναν πως πρέπει να αποκτήσουμε τον έλεγχο της ασθένειας και να αφαιρεθεί σχετικά νωρίς» εξηγεί η 43χρονη αστυνομικός.

Αμέσως μετά περιγράφει τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν όταν στάθηκε μπροστά στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας: «Την Τρίτη πριν από την εγχείρηση προσκυνήσαμε στον Αγιο Δημήτριο Βύρωνα την εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας. Ενιωθα τα δάκρυά μου να ενώνονται με εκείνα της Παναγίας μας. Την παρακαλούσα για το παιδάκι μου να μην υποφέρει και να πάνε όλα ομαλά» λέει η 43χρονη.

Το θαύμα στο οποίο ήλπιζε έγινε την ημέρα της επέμβασης, όταν οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί τής ανακοίνωσαν ότι δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε θεραπεία με laser, αφού φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα.«Την ημέρα της επέμβασης, αφού εξετάστηκε το παιδί, μας είπαν ότι η κλινική της εικόνα είναι πολύ καλύτερη και ίσως να μην προχωρήσουμε με laser, αλλά με μια ελαφρά εκπυρήνιση του όγκου (λένε ότι είναι κάτι συνηθισμένο).

Η επέμβαση τελικά πέτυχε και μας διαβεβαίωσαν πως θα εξαφανιστεί πλήρως, αν και υπάρχει μια πιθανότητα να δημιουργηθεί προδιάθεση για άλλου τύπου καρκίνο, το οποίο όμως θα παρακολουθούμε συστηματικά» καταλήγει η Αφροδίτη Μαντά, ευχαριστώντας την Παναγία που εισάκουσε τις προσευχές της και βοήθησε το παιδί της!Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards