Αρχική » Παρέμβαση Μέρκελ-(Photo Δορυφόρου)-Ισθμός της Κορίνθου- Το Ever Given ζητά άδεια να περάσει

Παρέμβαση Μέρκελ-(Photo Δορυφόρου)-Ισθμός της Κορίνθου- Το Ever Given ζητά άδεια να περάσει

από admin
Παρέμβαση Μέρκελ-(Photo Δορυφόρου) Το Ever Given ζητά άδεια να περάσει τον ισθμό της Κορίνθου

Αίσιο τέλος είχαν οι αγωνιώδεις προσπάθειες να αποκολληθεί το γιγάντιο πλοίο Ever Given που είχε κολλήσει στη Διώρυγα του Σουέζ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης η αποκόλληση του πλοίου έγινε στις 5:42 τοπική ώρα Αιγύπτου και πλέον κινείται με ασφάλεια στη Μεσόγειο.Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι έξω από την διώρυγα της Κορίνθου 

Σε θρίλερ εξελίσσονται  αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις για το αν μπορεί να περάσει το 400 μέτρων Ever Given από την διώρυγα της Κορίνθου.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων, το τεράστιο εμπορικό σκάφος μπλόκαρε  τη διώρυγα  της Κορίνθου.

Με ανάρτηση στο Twitter η Καγκελάριος της Γερμανίας  επισήμανε ότι η πανδημία εξακολουθεί να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και δεδομένου του χρόνου αποστολής εμβολίων σε άλλες χώρες πρέπει να επιτραπεί η διέλευση του Ever Given από την διώρυγα της Κορίνθου.Είπε χαρακτηριστικά, όλοι οι πρωθυπουργοί των κρατιδίων «τόσο απαλλαγμένοι από ψευδαισθήσεις» ώστε να πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τον ιό.

Η Άνγκελα Μέρκελ επισήμανε ότι η Γερμανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς της παγκόσμιας εκστρατείας εμβολιασμού και ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα διαθέσει στον Covax και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας επιπλέον 1,5 δισ. ευρώ για τη μάχη κατά της πανδημίας.Τόνισε συγκεκριμένα ότι η μη διέλευση του Ever Given από την διώρυγα της Κορίνθου θα επιφέρει light μνημόνιο διαρκείας 5 ετών στη χώρα.

«Πρόσεχε σήμερα να μη σε ξεγελάσουν…» Είναι η συνηθισμένη φράση που σίγουρα θα ακούσεις την ημέρα της Πρωταπριλιάς. Ψέμα και Πρωταπριλιά είναι δύο λέξεις απόλυτα συνυφασμένες. Καλό μήνα

evergiven-everywhereLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards