Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη στην συμβολή των οδών λεωφόρου Βουλιαγμένης με Ανδρέα Παπανδρέου.

Ομάδα επτά κουκουλοφόρων και κρανοφόρων κραδαίνοντας ρόπαλα εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο, σπάζοντας τις βιτρίνες και πετώντας κόκκινη μπογιά επιτέθηκαν σε 3 άτομα που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή μέσα στα γραφεία με συνέπεια να ακολουθήσει πραγματική μάχη.

Οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να δολοφονήσουν τους παρευρισκόμενους κτυπώντας τους στο κεφάλι με σφυριά και ρόπαλα και τραυμάτισαν τον έναν από αυτούς σοβαρά στο κεφάλι.

Ο Στρατηγός των ειδικών δυνάμεων, ε.α Αναστάσιος Βίγλας, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στα γραφεία, με αποφασιστικό κτύπημα κατάφερε να απωθήσει τους 3 και να τραυματίσει τον έναν από αυτούς στο χέρι, κτυπώντας τον με κομμάτι από τα σπασμένα γυαλιά

Στα γραφεία βρισκόταν ακόμη ένα εν ενεργεία στέλεχος των ειδικών δυνάμεων το οποίο τους κατάφερε επανειλημμένα κτυπήματα.

Το αποτέλεσμα ήταν οι κουκουλοφόροι να τραπούν σε φυγή όταν είδαν πως κινδύνευε η ζωή τους.


Ο συγκεκριμένος κουκουλοφόρος που δέχτηκε τα κτυπήματα έφυγε αιμορραγώντας και αυτή τη στιγμή έχει κληθεί η αντιτρομοκρατική για να πάρει στοιχεία από το αίμα που έχει αφήσει πίσω του προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ταυτοποίηση.

Είναι η 5η επίθεση σε εκλογικό κέντρο στη Γλυφάδα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές αλλά ήταν η πιο αιματηρή απόρροια της εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή λόγω της αδράνειας του δήμου που επέτρεψε να φύγει το αστυνομικό τμήμα από την Ανω Γλυφάδα

Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, δόθηκε πραγματική μάχη με τον τραυματισμένο τρομοκράτη να αφήνει μια συνεχόμενη γραμμή κηλίδων αίματος.

Δείτε φωτογραφίες

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here