Ένοχος κρίθηκε ένας 57χρονος εκπαιδευτικός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, μετά από καταγγελία ότι αποπειράθηκε να φιλήσει στο στόμα 15χρονη.

Σύμφωνα με το Magnesianews.gr, ο άνδρας, που παρέστη στη δίκη δια πληρεξούσιου δικηγόρου, κατηγορείτο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.

Στις 12 Αυγούστου του 2019, ο άνδρας ενώ βρισκόταν οικογενειακώς για διακοπές στο νησί, βρήκε την 15χρονη τότε μαθήτρια, που επίσης έκανε διακοπές με τους γονείς της, και άρχισε να τη ρωτάει πώς πηγαίνει στο σχολείο, την πήρε αγκαλιά, την φίλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια στο μάγουλο, ενώ προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα.

Η μαθήτρια αντιστάθηκε, εκμεταλλεύτηκε το ότι από το σημείο περνούσαν τουρίστες, πήγε τρέχοντας στους γονείς της, τους είπε τι συνέβη και ο πατέρας της κοπέλας εντόπισε τον κατηγορούμενο, τον ακινητοποίησε, ενώ συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο 57χρονος τότε ισχυρίζεται πως το χάδι και τα φιλιά στην ανήλικη ήταν πατρικά και δεν είχε άλλο σκοπό.

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here