Αρχική » ΖΩΔΙΑ : Ανάδρομος Άρης – (31/10-6/11) Νέα εβδομάδα με περίεργη διάθεση

ΖΩΔΙΑ : Ανάδρομος Άρης – (31/10-6/11) Νέα εβδομάδα με περίεργη διάθεση

από admin
ΖΩΔΙΑ : Ανάδρομος Άρης - (31/10-6/11) Νέα εβδομάδα με περίεργη διάθεση

ΖΩΔΙΑ : Ανάδρομος Άρης – (31/10-6/11 «Πόλεμος» στα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εντάσεις και συγκρούσεις

Ο έρωτας θα μετατραπεί… σε πόλεμο σύμφωνα με την Άση Μπήλιου την νέα εβδομάδα (31/10-6/11), καθώς δεν πρόκειται να λείψουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις για τα ζώδια, όπως η ίδια αναφέρει.

Η αστρολόγος τονίζει, ότι η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι εδώ και θα λέγαμε ότι ξεκινάει με περίεργη διάθεση, αφού από τη μια πλευρά βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και από την άλλη έχουμε τον Άρη ο οποίος έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους ήδη από τις 30/10/2022.

Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει εντάσεις, συγκρούσεις, θυμό και εσωτερικό αναβρασμό. Μέσα στις ερωτικές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ή να νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε και πώς να φερθούμε.

Θα έρθουμε αντιμέτωποι με διλήμματα και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουμε σχετικά με κάποιες επιλογές μας.

ΖΩΔΙΑ : Ανάδρομος Άρης – (31/10-6/11) Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/10/2022 – 06/11/2022
Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι εδώ και θα λέγαμε ότι ξεκινάει με περίεργη διάθεση, αφού από τη μια πλευρά βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και από την άλλη έχουμε τον Άρη ο οποίος έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους ήδη από τις 30/10/2022.

Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει εντάσεις, συγκρούσεις, θυμό και εσωτερικό αναβρασμό. Μέσα στις ερωτικές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ή να νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε και πώς να φερθούμε. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με διλήμματα και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουμε σχετικά με κάποιες επιλογές μας.

Είναι προτιμότερο να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να κάνουμε ένα βήμα πίσω, αφού δεν είναι ώρα για δράση και οριστικές αποφάσεις, ειδικά εάν επικρατεί σύγχυση στο μυαλό μας. Στις 03/11/2022 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό από τον Ταύρο.

Αυτή η όψη συμβολίζει μια δυσκολία στο να εκφράσουμε τη στοργή, την αγάπη και το ενδιαφέρον μας. Το να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να τους εμπιστευτούμε αποτελεί ένα είδος πρόκλησης.

Δεν είναι κακό να έχουμε όρια και να προστατεύουμε τον εαυτό μας, όμως κάποιες φορές ίσως πρέπει απλώς να αφεθούμε και να ανοίξουμε την καρδιά μας.

Η εβδομάδα κλείνει με επεισοδιακό τρόπο, αφού στις 06/11/2022 έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού. Αυτή η όψη σηματοδοτεί αναπάντεχες εξελίξεις και ριζικές αλλαγές στην ερωτική μας ζωή.

Η επιθυμία μας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα συγκρουστεί με την επιθυμία μας για συντροφικότητα. Θα νιώσουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε, να διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία και να επαναστατήσουμε ενάντια σε μια κατάσταση που μας καταπιέζει, χωρίς να υπολογίσουμε τα συναισθήματα των άλλων.

Οι ρήξεις με το ταίρι μας είναι πολύ πιθανές εάν δεν προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες, ενώ κάποιες σχέσεις μπορεί να λήξουν εντελώς αναπάντεχα. Ζυγίστε τις καταστάσεις με σύνεση και προσοχή για να δείτε τι αξίζει πραγματικά και μην πάρετε παράτολμα ρίσκα τα οποία μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards