Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τρίτη για κάθε ζώδιο;

ζώδια σήμερα Κριός 

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αναζητήσετε επουλωτικές λύσεις σε μια επώδυνη κατάσταση, αγαπητοί Κριοί! Θα σας βοηθήσει να φτάσετε στη γαλήνη, μια όψη μεταμόρφωσης ανάμεσα στον Ήλιος και τον Ερμή στον 12ο Οίκο σας των λήξεων.

Αν υπάρχει μια διαρκής διαμάχη με έναν αγαπημένο σας άνθρωπο, είναι καίρια περίοδος για να κάνετε εσείς το βήμα προσέγγισης.

Μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει για να απελευθερωθείτε και οι δύο από πικρίες. Αποφύγετε τα παιχνίδια κατηγοριών, προτιμήστε τον διπλωματικό διάλογο. Αν προσπαθείτε να βάλετε κάποια θέματα ή άτομα υπό έλεγχο, δώστε επιπλέον χώρο και χρόνο στον εαυτό σας. Μετά από λίγη ξεκούραση και τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε, θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε δυσκολία!ζώδια  Ταύρος

Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις, αγαπητοί Ταύροι! Κάποιος με επιβλητικές τάσεις ίσως προσπαθήσει να σας παραπλανήσει.

Αλλά δεν πρέπει να του επιτρέψετε να εκτρέψει ένα σημαντικό συνεργατικό εγχείρημα. Αυτό συμβουλεύει η σύμπραξη του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στη ζώνη σας της ομαδικότητας. Ξεσκεπάστε κάθε προβληματική συμπεριφορά, γιατί αρκεί ένα «σάπιο μήλο» για να χαλάσει η δυναμική του συνόλου.

Μια ειλικρινής συζήτηση σε επαγγελματικό ύφος, θα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχθείτε επιθετικούς εγωκεντρικούς στο εγχείρημά σας!

ζώδια  Δίδυμοι
Ίσως τώρα να γίνει ξανά προσιτός ένας στόχος που παραμερίσατε, αγαπητοί Δίδυμοι! Σε αυτό θα βοηθήσει μια ισχυρή όψη προώθησης, ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών.

Μπορούν να ανοίξουν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία, με το ανανεωμένο πάθος που θα ορμήσετε στα εργασιακά σας. Κάθε πρόκληση μπορεί να αποβεί υποβοηθητική για να βάλετε σε εφαρμογή τα εγχειρήματά σας.

Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, δείτε ποιοι σας χρωστούν χάρες, βρεθείτε εκεί που είναι οι άνθρωποι-κλειδιά. Ωστόσο, για τα άλματα που θα γίνουν τώρα, να περιμένετε να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής στις 9 Μαρτίου για να βάλετε υπογραφές!

ζώδια  Καρκίνος

Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Φανήκατε επικριτικοί προς άτομα του προσωπικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος;

Τώρα μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, χάρη στη σύμπραξη του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον διανοητικό 9ο Οίκο σας. Απολογηθείτε σε όσους φερθήκατε σκληρά και δηλώστε την εκτίμησή σας προς αυτούς, ακούστε τη δική τους πτυχή. Με την ουσιαστική επικοινωνία μπορείτε να στήσετε πιο αυθεντικές και μακροχρόνιες σχέσεις!ζώδια  Λέων
Προσέξτε μην πληγώσετε ανθρώπους με τα αυθόρμητα σχόλιά σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει μια μαχητική όψη με τον Ήλιο στον συναισθηματικό 8ο Οίκο σας.

Επειδή θα υπάρχει ένταση, καλύτερα να αποφύγετε τους ευαίσθητους ή δύσκολους διαλόγους. Αν δεν μπορείτε, μην επιτρέψετε να εμπλακεί τρίτο μέλος γιατί μόνο θα περιπλέξει την κατάσταση.

Το βράδυ θα ανέβει η θερμοκρασία με το ταίρι ή ένα ενδιαφέρον άτομο με προοπτικές. Αλλά προσέξτε την ένταση της ατμόσφαιρας, για να μην υπάρξουν τάσεις ζήλιας!

ζώδια Παρθένος

Μήπως μια σημαντική σχέση σας έφτασε σε ένα σταυροδρόμι, αγαπητοί Παρθένοι; Είναι καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τους κοινούς σας στόχους. Θα έχετε τη στήριξη μιας σύμπραξης του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα σας των συμπράξεων.

Πρέπει να εκφράσετε τους όποιους ενδοιασμούς σας για το μέλλον, είτε την αίσθησή σας ότι χάνεται η ισορροπία. Μπορεί να χρειάζεται απλά μια αναδιανομή των υποχρεώσεων της κάθε πλευράς. Να θυμάστε ότι στόχος είναι η χρυσή τομή, όχι η εκτόξευση κατηγοριών!

ζώδια  Σκορπιός

Οι δεσμοί σύμπραξης ή οι ρομαντικές σπίθες θα πάρουν τα ηνία, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο εύγλωττος – αν και ανάδρομος – Ερμής, συναντά τον Ήλιο στον 5ο Οίκο σας της χαράς και του πάθους. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε στον κόσμο αντί να ασχολείστε με ιστοσελίδες γνωριμιών.

Η διαπροσωπική επαφή θα σας φέρει αποτελέσματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως προοδεύσετε τώρα με μια δημιουργική συνεργασία με έναν παλιό γνώριμο. Μόνο να είστε ρεαλιστές για αυτή την προσέγγιση, ώστε να μην χαθεί σαν πυροτέχνημα… Προτιμήστε να κάνετε αργά και σταθερά βήματα!ζωδια  Τοξότης

Μην ενδώσετε στις προκλήσεις κανενός προβοκάτορα, αγαπητοί Τοξότες! Αντισταθείτε στην παρόρμηση να ξεσπάσετε, γιατί θα διογκωθούν τα προβλήματα. Επί αυτών σας προειδοποιεί η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον εγωκεντρικό Ήλιο, στον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας.

Αν στραφείτε μέσα σας, ίσως βρείτε μια βαθύτερη αιτία για τα ορμητικά σας συναισθήματα. Επίσης, μην πέσετε στην παγίδα της ζήλειας… Δεν έχετε λόγο να συγκρίνεστε με κανέναν, εστιάστε στο δικό σας θαυμάσιο ταξίδι!

ζώδια  Αιγόκερως

Μην εμπλακείτε σε παιχνίδια ισχύος άλλων στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό τονίζει μια συνάντηση έντασης ανάμεσα στον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στην κοινωνική σας πτυχή.

Αντί να μετάσχετε ή να διαλέξετε πλευρά, δείτε αν υπάρχουν συμβιβαστικές προσεγγίσεις. Δεν αποκλείεται όλοι να έχουν τον ίδιο στόχο αλλά διαφορετική αφετηρία. Ακούστε με δεκτική διάθεση και απαιτήστε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο. Η αρμονική επικοινωνία θα βοηθήσει να υπάρξει πρόοδος!Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here