Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τρίτη για κάθε ζώδιο;

ζώδια σήμερα 03/03 Κριός .

Μήπως κάποιοι θέλουν να μειώσουν τη λάμψη σας, αγαπητοί Κριοί; Ενίοτε, εσείς πρέπει να εκτιμάτε την ατμόσφαιρα και να την χειρίζεστε αναλόγως! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον κυριαρχικό Κρόνο και τη χαρισματική Αφροδίτη, σας συστήνει να αφαιρέσετε τα φτερά του παγωνιού…

Στην προσπάθεια να δείχνετε την αυτοπεποίθησή σας, μπορεί να φτάνετε στην υπερβολή της επίδειξης. Κανείς δεν αγαπά τους αλαζόνες, προτιμά τους ταπεινούς. Γι’ αυτό επιλέξτε να επαινείτε τους συνεργάτες σας και να τονίζετε την αξία τους, ειδικά αν εσείς ηγείστε της ομάδας σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Προσεγγίζετε την υπερφόρτιση, αγαπητοί Ταύροι! Ο Κρόνος των στόχων από τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, συγκρούεται με την γενναιόδωρη Αφροδίτη που σας κυβερνά.

Μην το παρακάνετε στην προσπάθεια να είστε πρότυπο απόδοσης, έχετε γεμίσει το χώρο αποθήκευσης της μνήμης σας… Πρέπει να ισορροπήσετε τον όγκο εργασίας και να μελετήσετε τα δεδομένα, πριν προχωρήσετε στη διεκπεραίωση των καθηκόντων σας.

Η απόδοσή σας θα οδηγήσει όλη την ομάδα στην επιτυχία, αν αναθέσετε και σε άλλους μέρος των καθηκόντων σας!ζώδια σήμερα 03/03 Δίδυμοι
Ας είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί στις προσεγγίσεις σας αυτή την περίοδο, αγαπητοί Δίδυμοι… Η φλύαρη Αφροδίτη από τον 11ο Οίκο της συνέργειας, σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Αλλά ο ελεγκτικός Κρόνος από τη ζώνη σας των έντονων συναισθημάτων, απαιτεί να μην ρισκάρετε την ακεραιότητά σας για να κερδίσετε οπαδούς.

Ο συνάδελφος που συμπαθείτε, μπορεί να εποφθαλμιά τη θέση σας. Γι’ αυτό προτιμήστε να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και να ελίσσεστε, για να μην θέσετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μακάρι η αγάπη να κέρδιζε τους πάντες και τα πάντα, αγαπητοί Καρκίνοι… Αλλά ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές αλήθειες για μια σχέση σας. Ο ρεαλιστής Κρόνος από τη ζώνη σας των σχέσεων, περνά από έλεγχο την Αφροδίτη του πάθους. Αν νιώθετε εξουθενωμένοι από όσα δίνετε, τώρα πρέπει να ζητήσετε από την άλλη πλευρά να κάνει τις δικές της «καταθέσεις».

Ακούστε και τα ζητούμενα των άλλων, σε σχέση με το όραμα για το κοινό σας μέλλον. Αν κάπου δεν συνάδετε, ίσως πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι σας πριν να είναι αργά. Άλλη μια επιλογή είναι να μειώσετε ταχύτητα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η πορεία σας!

ζώδια σήμερα 03/03 Λέων
Πατήστε φρένο, αγαπητοί Λέοντες! Με την Αφροδίτη του ιδεαλισμού στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, ενδέχεται να αγγίζετε την υπερβολή… Και η προκλητική της αντίθεση με τον συνετό Κρόνο, θα σας δώσει μια γεύση των συνεπειών της. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο «θέλω» και το «πρέπει».

Όσοι πειρασμοί κι αν προκύψουν στην πορεία σας, σκεφτείτε τη συνολική εικόνα μία ώρα μετά. Όσα περισώσετε τώρα – σε υλικά ή αξιοπρέπεια – θα τα έχετε κατακτήσει για πάντα!ζώδια σήμερα Παρθένος

Δεν αρκεί το βάθος της αγάπης σας για να προσεγγίσετε τον ρομαντισμό, αγαπητοί Παρθένοι! Μπορεί η ανάγκη σας να είναι έντονη, καθώς η μαγνητική Αφροδίτη θέλει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αλλά η σύγκρουσή της με τον αυστηρό Κρόνο, υπογραμμίζει ότι ίσως έχετε μπει σε λάθος πορεία!

Δεν πρέπει να υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να παράσχετε, για να μην απογοητεύσετε ανθρώπους. Δείξτε τον ενθουσιασμό σας αλλά θα πρέπει να αποδείξετε τα λόγια σας με πράξεις. Αποφύγετε επί του παρόντος τα αιχμηρά θέματα!

ζώδια σήμερα 03/03 Ζυγός
Αγαπητοί Ζυγοί, τίποτα δεν εξαφανίζεται επειδή το χώσατε κάτω από το χαλί! Όσο κι αν τα βγάζετε από το οπτικό σας πεδίο, δεν τα βγάζετε από τη σκέψη σας. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα… Θα σας βοηθήσει μια δύστροπη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη που σας κυβερνά και τον Κρόνο της πειθαρχίας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε με το ταίρι σας για την καθημερινότητα, τον χρόνο και όσα άλλα μοιράζεστε; Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του – αλλά πρέπει να πάψετε να αρκείστε σε λιγότερα από όσα αξίζετε!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Είστε αμφισβητίες ή κυνικοί, αγαπητοί Σκορπιοί; Καλό είναι να προσεγγίζετε άτομα και καταστάσεις με μια δόση υγιούς επιφύλαξης. Αλλά αν πάντα θεωρείτε ότι οι άλλοι έχουν απώτερα κίνητρα, μπαίνετε στη ζώνη της παράνοιας!

Μια αντίθεση του εσωστρεφή Κρόνου με την αισιόδοξη Αφροδίτη, ίσως σας δυσκολέψει να δώσετε σε άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αλλά πρέπει να αρχίσετε να το προσπαθείτε, αν δεν θέλετε τα αποτελέσματα να οδηγήσουν σε δικές σας ανεπάρκειες!

ζώδια σήμερα Τοξότης
Πιάστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια αντίθεση της Αφροδίτης των απολαύσεων και τον εμμονικό Κρόνο, μπορεί να βαρύνει το κλίμα μιας συζήτησης περί κοινών οικονομικών.

Μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε ισότιμο διαχωρισμό… Αλλά δεν θα είναι αντίστοιχος ο χρόνος, η ενέργεια και τα προσόντα των υπολοίπων στην εξίσωση. Μετρήστε τη δυσαρέσκειά σας, έναντι μιας πιθανής έντασης μέσα στο σπιτικό σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συμβιβαστικό κλίμα στους διαλόγους σας, ώστε να εμπνευστούν και οι άλλοι να εμπλακούν αντιστοίχως!ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αντισταθείτε σε όσους «χρησιμοποιούν» το συναίσθημά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό ορίζει μια όψη πρόκλησης ανάμεσα στην ευαίσθητη Αφροδίτη, με τον Κρόνο του καθήκοντος από το ζώδιό σας.

Πλέον θα βγει στην επιφάνεια η εξάντληση, από την προσπάθειά σας να είστε παρόντες για όλους τους άλλους. Ωστόσο, κάντε τα σχόλιά με αγάπη και πρόθεση να συγχωρήσετε για να προχωρήσετε παρακάτω!

ζώδια σήμερα Υδροχόος
Η δύναμη της παρατηρητικότητάς σας είναι οξυμένη, αγαπητοί Υδροχόοι… Μπορείτε να τη μοιραστείτε με ενδιαφέροντα άτομα, χωρίς να παρασυρθείτε σε παρανοϊκές σκέψεις υποψιών! Ο ορθολογιστής Κρόνος από τον 12ο Οίκο σας του υποσυνείδητου, συγκρούεται με την ευαίσθητη Αφροδίτη στη ζώνη σας της επικοινωνίας. Αν και δεν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις απόψεις σας, δώστε προτεραιότητα σε εκείνες που θα σας ωφελήσουν. Επιλέξτε να κάνετε ερωτήσεις αντί να ασκείτε κριτική. Η ειλικρίνειά σας μπορεί να κερδίσει μια άβολη κατάσταση, χαρίζοντάς σας σεβασμό και θαυμασμό!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αναζητάτε υποψήφιους για να στήσετε την ομάδα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Καλό είναι να σκεφτείτε διπλά την κάθε σας επιλογή! Μια αντίθεση της ανοικτόμυαλης Αφροδίτης με τον σνομπ Κρόνο, θα επηρεάσει τα κριτήριά σας στον τομέα των διαχωρισμών.

Για να μην εξουθενωθείτε, ασχοληθείτε τώρα με τα απολύτως απαραίτητα. Δεν αρκεί η πρώτη εντύπωση, υπάρχουν πολλά περισσότερα πάντα κάτω από την επιφάνεια. Γι’ αυτό να είστε ρεαλιστές με όσα πρέπει να περιμένετε και πόσα μπορείτε να υποσχεθείτε!Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here