Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τρίτη για κάθε ζώδιο;

ζώδια Προβλέψεις 12/05 κριός.

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για οποιαδήποτε επιθυμία σου, να στρέφεσαι στο παρελθόν της σχέσης σου. Πιθανόν να γνωρίζεις μόνο εσύ το λόγο. Όμως το να γυρνάς συχνά πίσω, θα σου δημιουργήσει καθυστερήσεις και διακοπές στο παρόν και το μέλλον σου.

Η εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής, απαιτεί να έχεις περισσότερη πίστη στο σημείο που πηγαίνεις και όχι στο σημείο που έχεις αφήσει πίσω σου.ζώδια ταύρος

Μπορεί να είναι εύκολο να διαταράξεις μια συγκεκριμένη δυναμική στην ερωτική σου ζωή, τώρα.

Είναι σημαντικό να αποκλείσεις κάθε ορμή, ειδικά αν παραβλέπεις τις εκτεταμένες συνέπειες όσων κάνεις με ανυπομονησία ή αυθορμητισμό.

Η ερωτική σου ζωή δεν μπορεί να βιαστεί. Η ανυπομονησία σου θα μπορούσε πραγματικά να σε οδηγήσει σε λύπη. Επιβράδυνε και μείνε ήρεμη!

ζώδια Προβλέψεις 12/05 δίδυμοι
Κάτι που συνδέεται με τη σχέση σου, πρέπει να το αντιμετωπίσεις αργά και με σκεπτικισμό. Ωστόσο, ενώ αυτό γίνεται συνήθως λόγω της υπερβολικής αισιοδοξίας σου, ενδέχεται να καταλήξεις σε ένα άδικο, αρνητικό συμπέρασμα. Μια διαδικασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί σωστά. Προσπάθησε να μην κάνεις λάθος και περάσεις στην πλευρά της απαισιοδοξίας.

ζώδια καρκίνος

Είναι καιρός να αφήσεις τα περασμένα, οριστικά πίσω σου. Θέλεις να ξεκουραστείς με κάτι που σε απασχόλησε αρκετά στο παρελθόν. Αν είσαι πρόθυμη να κάνεις ειρήνη με το σύντροφό σου τότε οι διαφωνίες που είχαν καλλιεργηθεί εδώ και καιρό, μπορούν να λυθούν. Η υπευθυνότητα, μπορεί να επιφέρει την ηρεμία στη σχέση σας. Αλλά θα ανακαλύψετε επίσης και οι δύο, πόσο έντονο είναι να βλέπετε και την δύσκολη πλευρά της σχέσης σας.

ζώδια Προβλέψεις 12/05 λέων
Η ιδέα του να μπει αυθορμητισμός στη σχέση σου, θα είναι πολύ έντονη τώρα. Είσαι πρόθυμη να αποδεχτείς πως και η ρουτίνα είναι αναγκαίο κακό. Αλλά το γεγονός ότι καταστέλλει τη δημιουργικότητά σου με κάποιο τρόπο σε κάνει να νιώθεις σαν λιοντάρι στο κλουβί. Η έκφρασή σου μπορεί να παρεμποδιστεί, αλλά αυτό δεν είναι λάθος του αγαπημένου σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεις την απογοήτευσή σου, τώρα.ζώδια παρθένος

Ίσως να σε ενοχλεί όταν διαβάζεις σε εγχειρίδια αστρολογίας πόσο επικριτική ή ενοχλητική μπορεί να είσαι. Αλλά θα μπορούσες να αποδείξεις αυτά τα εγχειρίδια σωστά, αν παλεύεις να συγκρατηθείς και να δείξεις ανοχή απέναντι στον αγαπημένο σου. Σίγουρα, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που σε ενοχλούν. Αλλά το να κάνεις καυστικά σχόλια δεν βοηθάει στην ενίσχυση του δεσμού σου. Γίνε η ακτίνα της θετικότητας που χρειάζεται τώρα, όχι το σκοτεινό σύννεφο της απελπισίας.

ζώδια Προβλέψεις 12/05 ζυγός
Το να κάνεις στον αγαπημένο σου μια εγκάρδια χειρονομία, μπορεί να πιστεύεις πως είναι απαραίτητο. Αλλά δεν θα σου πάρει πολύ καιρό για να ανακαλύψεις, ότι δεν ισχύει. Αυτό που κάνεις, μπορεί να μην φαίνεται πως είναι μεγάλη υπόθεση για σένα, αλλά θα κάνει το αντικείμενο του πόθου σου, να ξετρελαθεί μαζί σου. Να είσαι γενναιόδωρη, με κάθε δυνατό τρόπο τώρα.

ζώδια σκορπιός

Θα είναι εύκολο να ασχοληθείς με ένα ρομαντικό ζήτημα ή ένα ζήτημα που αφορά τη σχέση σου! Οπότε θυμήσου, ποιος επαναλαμβάνει το θέμα συνεχώς στο μυαλό σου. Αυτό που σου χρειάζεται, είναι ν’ αποσπαστεί η προσοχή σου και αν μπορείς να εστιάσεις στα ευχάριστα κι ενδιαφέροντα του δεσμού σου για να καταφέρεις ν’ αποδεσμευτείς από το επαναλαμβανόμενο ζήτημα. Είναι καιρός να δείξεις θετικότητα σε ό,τι συμβαίνει. Είναι το εισιτήριό σου, για να περάσεις από την άλλη πλευρά της αβεβαιότητας ή της έντασης.

ζώδια τοξότης
Αν ο αγαπημένος σου παλεύει με ένα ζήτημα που πιστεύεις ότι δεν μπορείς να προσφέρεις περισσότερες συμβουλές ή υποστήριξη από ό, τι έχεις ήδη κάνει, τότε χρειάζεσαι κι εσύ βοήθεια. Ίσως χρειαστεί να αποφασίσεις πόσα από τα προβλήματά του, θέλεις να απορροφήσεις. Θέλεις να τον υποστηρίξεις, αλλά δε θέλεις να δώσεις υποσχέσεις που ενδεχομένως να μη μπορέσεις να τηρήσεις, σε ό,τι αφορά την υποστήριξη ή τη βοήθειά σου.ζώδια αιγόκερως

Ένα οικονομικό θέμα θα είναι η ρίζα της διαφωνίας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αλλά δεν πρέπει να το αφήσεις να εκραγεί. Μια συμφωνία ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου, μπορεί να καταλήξει πιο περίπλοκη από ό, τι νόμιζες ότι θα ήταν, αλλά όλα έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη. Είτε δάνεισες χρήματα είτε δανείστηκες, αν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσά σας, τότε δεν πρέπει ν’ ανησυχείς. Αν όμως υπάρχει αμφιβολία, μην την αγνοήσεις.

ζώδια υδροχόος
Ίσως υποθέσεις πως ο αγαπημένος σου καταλαβαίνει τι σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι για ένα συγκεκριμένο θέμα. Αλλά αυτό έχει συζητηθεί ανοιχτά? Μπορεί να βρεις ότι έχει αγγιχτεί μερικές φορές, αλλά ποτέ δεν συζητήθηκε ανοιχτά μεταξύ σας. Η εγκάρδια συζήτηση ανάμεσά σας θα ανακαλύψει πού έχουν γίνει υποθέσεις από την πλευρά του και τι χρειάζεται, για να καταλάβει περισσότερα.

ζώδια ιχθύες

Ο αγαπημένος σου, πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια για ένα συγκεκριμένο θέμα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εμπλέκεται κάποια εξαπάτηση. Ωστόσο, για να μεταφέρεις με πάθος την άποψή σου, με τρόπο κατανοητό, ίσως χρειαστεί να την υποστηρίξεις. Αυτό πρέπει να γίνει για να αποθαρρυνθεί η αντιπαράθεση ή η άμυνα. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να ισορροπήσεις την επιθετικότητα με την ευαισθησία. Με αρκετή συμπόνια, μπορείς να το κάνεις.Loading...