Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Τρίτη  για κάθε ζώδιο;

Αστρολόγος προβλέψεις 24/03 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω, συγκάτοικος με τον Πλούτωνα. Αυτές οι θέσεις κάνουν τις προθέσεις σας πιο βαθιές και ισχυρές!Το πρωί θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στον Κριό. Όλοι και όλα είναι έτοιμα γι’ αυτήν, είναι η τελειότητα: Είναι η στιγμή να κάνετε και να νιώσετε την ανανέωσή σας!

Φυτέψτε τώρα τους σπόρους σας, που θα αναμένετε να αρχίσουν να ανθίζουν στην αντίστοιχη Πανσέληνο στον Κριό. Σκεφτείτε ποιοι είστε και τι πραγματικά θέλετε. Τώρα είναι η στιγμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα τα γεγονότα της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις θα εξελίσσονται με πολύ αργούς ρυθμούς ή θα παραμείνουν στάσιμα. Αξιοποιήστε τη μέρα για να κάνετε σημαντικά πράγματα για το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα αποτελέσουν τη βάση για την οικοδόμηση σημαντικών πραγμάτων στη ζωή σας, μετά την κρίση. Μην χαραμίσετε αυτή τη σημαντική στιγμή. Επενδύστε σε όλα όσα νομίζετε ότι θα σας προετοιμάσουν κατάλληλα για το μέλλον.

Σήμερα καλό θα ήταν να διεξάγετε τις οικονομικές σας συζητήσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Μπορεί να υπάρξουν ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας ή άλλα προσωπικά θέματα, που αφορούν κάποιο άτομο στο ζώδιο των Δίδυμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Σήμερα πολλοί θα αναστατωθείτε ή θα ανησυχήσετε, ίσως να αισθάνεστε αβεβαιότητα για το μέλλον αλλά τελικά θα λάβετε καλά νέα Σήμερα, μπορεί να έχετε χρήσιμες επαφές και συζητήσεις με άτομα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας.Αστρολόγος προβλέψεις 24/03 Τρίτη
Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει περίπτωση να πέσετε θύματα απάτης, χειραγώγησης ή κλοπής. Θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για οικονομικές δεσμεύσεις και καθήκοντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα δοκιμαστεί η υπομονή σας εξαιτίας των παράλογων ή δυσάρεστων ενεργειών, ανθρώπων με τους οποίους έχετε επαφή.

Μπορεί να έχουν στόχο να προκαλέσουν σύγκρουση, που μπορεί να σας ενοχλήσει ή να σας κάνει να αισθανθείτε ένοχοι – ενώ δεν θα έπρεπε. Τα συναισθήματα σήμερα θα έχουν βλαβερές συνέπειες στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Τα άτομα που ζουν μακριά σας θα αποτελέσουν πηγή διαφόρων συναισθημάτων και εμπειριών.Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη είναι καλή ημέρα για την επίλυση προβλημάτων και παρεξηγήσεων.

Αν δείξετε διακριτικότητα και διπλωματία, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά και να αποφύγετε να πέσετε θύματα χειραγώγησης. Καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο για ενδοσκόπηση ή διαλογισμό και να αναπαυθείτε.

Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο της ημέρας για χειρωνακτικές εργασίες στο σπίτι ή στον κήπο σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/03 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα ενοχληθείτε από τη συμπεριφορά ατόμων με τα οποία δεν ζείτε στο ίδιο σπίτι. Θα σας είναι δύσκολο να καταλάβετε τα κίνητρά τους για τις ενέργειες ή τις αποφάσεις τους.

Η Τρίτη είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών και υλικών σας υποθέσεων, αλλά θα είστε επιρρεπείς στο άγχος. Σήμερα δεν θα εκπλαγείτε από κάποια γεγονότα που σχετίζονται με τον χώρο εργασίας σας.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here