Τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 08-09/02 και οι ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στην αισθηματική και επαγγελματική σου ζωή.

Ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/02 Α
Ζώδια Κριός

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται νωρίς φέτος, Κριοί. Αναμένεται η Πανσέληνος στο Λέοντα και τον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα, αργά το Σάββατο και νωρίς την Κυριακή… Και μπορεί να υπάρξουν γρήγορες εξελίξεις σε μια πιθανή σχέση. Εάν έχετε κολλήσει στο ενδιάμεσο επίπεδο, αυτή η φάση της Σελήνης μπορεί να ωθήσει τα πράγματα σε μια πιο οριστική κατεύθυνση τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ήδη δεσμευμένοι; Ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε αυτό το θέμα και να βρείτε δημιουργικές λύσεις.

Εάν είστε καλά στη σχέση σας, βάλτε περισσότερο παιχνίδι και διασκέδαση. Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από την πληρωμή των λογαριασμών, Κριοί. Η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σας μπορεί να σας κάνει έξτρα ελκυστικούς και να σας βάλει στο επίκεντρο. Εάν προσπαθούσατε να πετύχετε κάτι, μπορεί να ξεδιπλωθεί μπροστά σας το κόκκινο χαλί. Αν θέλετε αυτή η κατάσταση να κρατήσει περισσότερο, πιέστε τον εαυτό σας να γίνετε περισσότερο ηγέτης απ’ όσο είστε ήδη.

ζωδια Ταύρος
Δεν είναι όλα ήσυχα στο σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο, γι’ αυτό ακυρώστε τα σχέδια χαλάρωσης που είχατε. Η Πανσέληνος στον Λέοντα ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, αργά το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς την Κυριακή… Και η λιμνάζουσα ενέργεια αρχίζει να κινείται. Όχι, δεν θα είναι άνετη αίσθηση ή ευχάριστη – αλλά είναι απαραίτητη. Καλύτερα να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση, παρά να αφήσετε τη διαμάχη να φτάσει στο σημείο έκρηξης.

Ενώ κάθε πλανήτης στον Λέοντα μπορεί να ενεργοποιήσει άμυνες εγωισμού, χάρη στη συναισθηματική Σελήνη όλοι θα έχουν πρόσβαση στη συμπόνια τους. Βγάλτε από μέσα σας ό,τι πρέπει, Ταύροι… Αλλά αφήστε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Για τη λύση της έντασης μπορεί να χρειαστεί να θέσετε νέους κανόνες. Όχι μόνοι σας αλλά μετά από συζήτηση και συνεργατική απόφαση. Ψάχνετε νέα στέγη; Μπορεί να εμφανιστεί η τέλεια τις επόμενες δύο εβδομάδες.


ζώδια Δίδυμοι

Αργά το Σάββατο και νωρίς την Κυριακή έχουμε τη Πανσέληνο στον Λέοντα. Αυτή ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας των ζευγαριών και σας βοηθά να εδραιώσετε μια σχέση. Ενώ οι κοινές προσπάθειες είναι πιθανώς πλατωνικές και όχι ερωτικές, με ομαδικό πνεύμα θα φτάσετε πιο μακριά πιο γρήγορα. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορούν να είναι και συνεργάτες και σύντροφοι; Ως μεταβλητό ζώδιο, νιώθετε άνετα με την «παραποίηση» των κανόνων.

Είναι το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο υποχρεωτικές εκδηλώσεις και όχι με αυτά που θέλετε να κάνετε; Κάτω από αυτή την Πανσέληνο μπορεί να εμπνευστείτε να επανασυνδεθείτε με μια παλιά παρέα. Προειδοποίηση, Δίδυμοι: Δεν νιώθουν όλοι τόσο άνετα όσο εσείς να μπαινοβγαίνουν σε σχέσεις. Αν θέλετε αυτό το άτομο στη ζωή σας, θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις!

ζώδια Καρκίνος

Τα λεφτά δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία, Καρκίνοι,. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν το πορτοφόλι είναι γεμάτο. Αυτό το σαββατοκύριακο η Πανσέληνος στον Λέοντα ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος… Γεγονός που θα φέρει εξελίξεις στην οικονομική ζωή σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από κάποιον εργοδότη ή πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά σας.

Χρειάζεστε περισσότερη αυτονομία; Μπορείτε να δουλέψετε ως εξωτερικοί συνεργάτες και να επιλέγετε τις δουλειές σας. Είστε έτοιμοι να δώσετε την παραίτησή σας; Αυτή η Πανσέληνος δίνει κουράγιο για να απομακρυνθείτε από μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί. Αλλά μη βιαστείτε. Η ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία για σας, γι’ αυτό γλιτώστε το άγχος και βρείτε τι έρχεται μετά, πριν φύγετε.


Αφροδίτη στον Κριό-Ατελείωτο και αχόρταγο παιχνίδι έρωτα

ζώδια Λέων

Γεια σας, σταρ! Το σαββατοκύριακο έχουμε την μόνη Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Και βάζει εσάς και όλη τη δουλειά που έχετε κάνει τους τελευταίους έξι μήνες, κάτω από τους κοσμικούς προβολείς. Περηφανευτείτε!

Η επιτυχία σας θα εμπνεύσει τους άλλους να προσπαθήσουν για τα δικά τους όνειρα. Μπορείτε ακόμα και να ξεθάψετε έναν θρίαμβό σας από το παρελθόν και να τον χρησιμοποιήσετε, για να δημιουργήσετε επιπλέον επιτυχία τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μια καταπληκτική ιδέα μπορεί να εμπνεύσει νέα δράση. Έτοιμοι να πάρετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας;

Η Σελήνη σας δίνει το θάρρος να κόψετε όλους τους δεσμούς με καταστάσεις που σας κουράζουν. Να πάρετε ένα μονοπάτι που ταιριάζει στην αλήθεια που θέλετε να δημιουργήσετε το 2020.

ζωδια Παρθένος
Τέρμα πια – ή είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε και να θεραπευτείτε; Η Πανσέληνος του σαββατοκύριακου στον Λέοντα και τον δωδέκατο Οίκο σας, μπορεί να πιέσει να διαλέξετε μία από τις δύο κατευθύνσεις. Αν προσπαθούσατε πολύ να κάνετε μια κατάσταση θετική, ίσως είστε έτοιμοι να αφήσετε αυτή την κατάσταση που αδειάζει τη ζωή σας. Αλλά πριν πάρετε την τελική απόφαση, κοιτάξτε μέσα σας: Μήπως αφήνατε τη σκληρή κριτική σας ή τις ηθικολογίες σας στο τιμόνι; Δεν σας πάει αυτό το στυλ, Παρθένοι.

Καθώς αυτή η Πανσέληνος φέρνει συμπόνια, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των άλλων. Πώς είναι γι’ αυτούς αυτή η σχέση; Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πολύ σκληροί με τους άλλους ή ακόμα ότι δεν δείχνετε την αγάπη σας. Απ’ την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώθετε ότι είστε μόνιμα σε μια αποστολή διάσωσης. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here