Στην ανακρίτρια Χανίων προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη ο 37χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία ύστερα από καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος πέντε ανηλίκων ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορο του Γιώργο Κομισόπουλο, αρνείται ότι διέπραξε τις ενέργειες που του αποδίδονται.Ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί στις 12.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής. Όπως ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του, “έχουμε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Κατηγορείται για 5 περιπτώσεις ανηλίκων, μια πράξη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αρνείται τα πάντα. Θα έλεγα ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ερμηνεύονται και αποδίδονται ως κατηγορίες. Η ανάκριση είναι εν εξελίξει”.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 37χρονος με πρόσχημα την παροχή βοήθειας σε μαθήματα αγγλικών οδηγούσε τα παιδιά στο σπίτι του και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις. Οι αρχές στο πλαίσιο της ανάκρισης κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του κατηγορούμενου.news247Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here