Ότι η κυβέρνηση «σκηνοθετεί έναν πόλεμο στον Έβρο» υποστηρίζει μέσα από την εφημερίδα ΑΥΓΗ ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης

-Συντασσόμενος με τη Νεολαία του κόμματος που ζήτησε να επιτραπεί η είσοδος στην χώρα στους χιλιάδες μετανάστες που συγκεντρώθηκαν στον Έβρο.Με άρθρο του υπό τον τίτλο «Εργαλειοποίηση και σκηνοθεσία»,το οποίο ανέβασε στο twitter, ο Γιώργος Κυρίτσης αφού επιτίθεται στην κυβέρνηση και τους «αφελείς του Μαξίμου» για «τα αίσχη και το φιάσκο των ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο», κατηγορεί πρωθυπουργό και υπουργούς ότι … «έχουν θέσει ως πρώτιστη προτεραιότητα να ανακτήσουν το δεξιό κοινό σκηνοθετώντας έναν πόλεμο στον Έβρο που μπορεί να καταλήξει σε ανθρωπιστική καταστροφή με την Ελλάδα υπόλογη».

Οργισμένη αντίδραση χρηστών στα social mediaΗ αναφορά αυτή του κ. Κυρίτση, δεν αντιμετωπίζεται με γέλια ή ειρωνείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως παλαιότερες του με χαρακτηριστικότερη την απίστευτη λίγο πριν τις εκλογές του Ιουλίου ότι … «όπως και τον Απρίλιο του 1967 ήταν να γίνουν εκλογές αλλά τελικά έγιναν το 1974».

Αυτή τη φορά κι ενώ η πιθανότητα η δραματική κατάσταση στον Έβρο να εξελιχθεί σε σύγκρουση με την Τουρκία , δεν φαντάζει υποθετικό ενδεχόμενο, ο κ. Κυρίτσης προκάλεσε οργή σε πολλούς χρήστες των social media, οι οποίοι δηλώνουν θυμωμένοι από το γεγονός ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν σαν να μην έχουν συναίσθηση της έννοιας των συνόρων, αλλά και γενικότερα της κρίσιμης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα.
Η αναδημοσίευση του άρθρου του Γιώργου Κυρίτση στο twitter:Loading...

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να καταλαβαίνουμε ορισμένες φορές την δικαιολογημένη σε κάποιον συγκεκριμένο βαθμό εγκληματικότητα του Χίτλερ. Το ίδιο θα έκανα κι εγώ εάν κυβερνούσα δικτατορικά την Ελλάδα. Κάποιοι σαν το ρεμάλι πιο πάνω θα αποσύρονταν από την κοινωνία και θα κατέληγαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αποκλειστικά μόνο για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here