Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκου Σειραγάκη ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα. Ο κατηγορούμενος για είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών (σ.σ. εκτιτέα τα 20 χρόνια) για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Με βάση το εισαγγελικό βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς . Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.Έτσι, ο κατηγορούμενος συνελήφθη εκ νέου λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του για παραβίαση ενός εκ των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ο οποίος είχε παρέμβει και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της αποφυλάκισης του Ν. Σειραγάκη.

Με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου και οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του Ν. Σειραγάκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά τις εξελίξεις αναμένεται να συνεδριάσει στο δικαστικό συμβούλιο και με βάση τα νέα δεδομένα να αποφανθεί για το αν ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.Loading...