Αρχική » Θεσσαλονίκη: «Καμπάνα» 300 ευρώ στον αστυνομικό που έκοψε πρόστιμο χωρίς μάσκα – To βίντεο που προκάλεσε σάλο

Θεσσαλονίκη: «Καμπάνα» 300 ευρώ στον αστυνομικό που έκοψε πρόστιμο χωρίς μάσκα – To βίντεο που προκάλεσε σάλο

από admin
Θεσσαλονίκη: «Καμπάνα» 300 ευρώ στον αστυνομικό που έκοψε πρόστιμο χωρίς μάσκα - To βίντεο που προκάλεσε σάλο

Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε στον αστυνομικό από τη Θεσσαλονίκη, τον οποίο “τσάκωσε” η κάμερα να κόβει πρόστιμο για μάσκα, χωρίς ο ίδιος να φορά τη δική του.Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr δόθηκε άμεσα εντολή από το Αρχηγείο και για τη διενέργεια κατεπείγουσας πειθαρχικής έρευνας σε βάρος του.

Όλα συνέβησαν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης που είχε η εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις”.“Με όλο τον σεβασμό. Πρέπει να τηρήσουμε τον νόμο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη ζωή μας και πρέπει να είμαστε αυστηροί πάνω σε αυτό” έλεγε στον πολίτη ο αστυνομικός, ο οποίος είχε τη μάσκα κατεβασμένη στο πηγούνι.

Ο νεαρός αναγνώρισε το λάθος του, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν γνώριζε το νέο μέτρο. Είπε ότι πήγαινε στη δουλειά του και ήταν πάνω στο πατίνι γι’ αυτό δεν φορούσε μάσκα.

“Βέβαια και ο άνθρωπος που κάνει τους ελέγχους, δεν θα έβλαπτε να φορά και τη μάσκα του. Υπέρ του θα ήταν, θα ήταν και πιο εύκολο να περάσει και το μήνυμα που θέλει” σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής της ΕΡΤ.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards