Αρχική » Η προφητεία της Baba Vanga τυφλής γιαγιάς μάντισσας για το τέλος του 2019

Η προφητεία της Baba Vanga τυφλής γιαγιάς μάντισσας για το τέλος του 2019

από admin
Πως τελειώνει το 2019. Η προφητεία της Baba Vanga τυφλής γιαγιάς μάντισσας Η ίδια θεωρείται στη χώρα της ένας σύγχρονος “Νοστράδαμος”, ή ένας δικός μας

Πως τελειώνει το 2019. Η προφητεία της Baba Vanga τυφλής γιαγιάς μάντισσας

Η ίδια θεωρείται στη χώρα της ένας σύγχρονος “Νοστράδαμος”, ή ένας δικός μας Παΐσιος. Δεν έγραψε βιβλία αλλά οι προφητείες της συγκεντρώθηκαν από ανθρώπους της χώρας της και μεταφέρονται από στόμα σε στόμα.

Η Vangelia Pandova Dimitrova, όπως ήταν το κανονικό της όνομα, γεννήθηκε το 1911 και πέθανε το 1996 σε μια επαρχία της Βουλγαρίας. Είναι γνωστή σαν Baba Vanga (Γιαγιά Βάνγκα) και οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας την ξέρουν και με το παραπάνω.

Η ίδια θεωρείται στη χώρα της ένας σύγχρονος “Νοστράδαμος”, κάτι σαν τον δικό μας Παΐσιο. Είχε δηλώσει όσο ήταν εν ζωή πως κάποια στιγμή στη ζωή της ένας ανεμοστρόβιλος τη σήκωσε ψηλά και τελικά έπεσε με το πρόσωπο στο έδαφος. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσουν σκόνη και χώμα τα μάτια της και αργότερα να χάσει την όρασή της εξαιτίας του τραυματισμού ίσως και λόγω μόλυνσης.

Λίγο αργότερα αρρώστησε από πλευρίτιδα και έφτασε κοντά στο θάνατο αλλά ξεπέρασε την ασθένεια για να πεθάνει τελικά το 1996 από καρκίνο του μαστού. Δεν έγραψε βιβλία αλλά οι προφητείες της συγκεντρώθηκαν από ανθρώπους της χώρας της και μεταφέρονται από στόμα σε στόμα.

Οι προβλέψεις για φέτος

Σύμφωνα με τη Βάνγκα, δύο από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες θα έχουν πρόβλημα το ’19. Ο Πούτιν θα αντιμετωπίσει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του (δεν ξέρουμε αν θα επιζήσει) και ο Τραμπ θα… κουφαθεί εξ αιτίας μια μυστηριώδους νόσου. Ο Ρώσος πρόεδρος ήταν στόχος δολοφονικής επίθεσης το 2012 η οποία αποφεύχθηκε. Για τον Τραμπ προβλέπει πως θα χάσει και ένα μέλος της οικογένειάς του σε τροχαίο.



Προβλέπει πως ένα τεράστιο τσουνάμι θα χτυπήσει την Ασία (έγινε κάτι τέτοιο στο κλείσιμο του έτους όπως αναφέρει το news247.gr το 2018) και η Ευρώπη θα πέσει στη δύνη μιας καταστροφικής οικονομικής κατάρρευσης. Όσο για το τσουνάμι, μας λέει πως θα αφανίσει μεγάλες εκτάσεις της Ασίας.

Πάμε πάλι στη Ρωσία. Σύμφωνα με την τυφλή γιαγιά, το 2019 ένας μεγάλος μετεωρίτης θα πέσει στη Ρωσία. Και τέλος, προειδοποιεί πως μεγάλες σεισμικές δονήσεις θα χτυπήσουν τον πλανήτη μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως η Vanga είναι “ψευδοπροφήτης” μιας και δεν υπάρχουν γραπτά της κείμενα, η Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν την καταδίκασε ρητά, σύμφωνα με το news247.gr



Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards