Αρχική » “Αλλάζει χέρια” ο Alpha!

“Αλλάζει χέρια” ο Alpha!

από admin
Ποιες αλλαγές φέρνει η πώληση του 50% του ALPHA;

Xρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Motor Oil προχώρησε σε συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας με έδρα το Λουξεμβούργο, για την πώληση του 50% της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση.

Ποιες αλλαγές φέρνει η πώληση του 50% του ALPHA;

Συγκεκριμένα, μετά την μεταβίβαση των μετοχών, η άμεση και έμμεση συμμετοχή τους στην εταιρεία διαμορφώνεται στο 50%, ενώ το τίμημα της αγοροπωλησίας ανήλθε κοντά στα 41 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το management του Alpha θα εξακολουθεί να έχει η Motor Oil, ενώ δεν αναμένονται αλλαγές στη διοίκηση και στα στελέχη του σταθμού με τη φιλοσοφία του προγράμματος γενικότερα αλλά και ειδικότερα για τη νέα σεζόν να παραμένει η ίδια.

Δείτε την ανακοίνωση:

H ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της κυπριακή εταιρεία ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED, σύναψε με την εταιρεία PRIMOS MEDIA S.a.r.l. (έδρα Λουξεμβούργο – θυγατρική επενδυτικής εταιρείας) ιδιωτικό συμφωνητικό με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2022.

Με το εν λόγω ιδιωτικό συμφωνητικό συμφωνήθηκε η πώληση και μεταβίβαση από την ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED στην PRIMOS MEDIA S.a.r.l. :

• 3.955.780 μετοχών ή ποσοστού 50% του μετοχικού κεφαλαίου της κυπριακής εταιρείας ΝEVINE HOLDINGS LIMITED*, ιδιοκτήτριας ποσοστού 50,00001% της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Μετά την εν λόγω μεταβίβαση η συμμετοχή εκάστης εκ των ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED και PRIMOS MEDIA S.a.r.l. στο μετοχικό κεφάλαιο της ΝEVINE HOLDINGS LIMITED διαμορφώνεται σε 50%.

• 8.571.382 μετοχών ή ποσοστού 100% της κυπριακής εταιρείας ΜARTIKORIO LIMITED* ιδιοκτήτριας ποσοστού 24,99999% της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Το συνολικό τίμημα των ανωτέρω συναλλαγών συμφωνήθηκε σε Ευρώ 41.497.425.

Το τίμημα των Ευρώ 41.497.425 καταβλήθηκε ολοσχερώς στην ΜEDIAMAX HOLDINGS LIMITED και η ως άνω πώληση και μεταβίβαση των μετοχών της ΝEVINE HOLDINGS LIMITED και της ΜΑRTIKORIO LIMITED ολοκληρώθηκε. Κατόπιν των παραπάνω, η άμεση και έμμεση συμμετοχή εκάστης εκ των MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED και PRIMOS MEDIA S.a.r.l. στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. διαμορφώνεται σε 50%.

Μαρούσι, 30 Ιουνίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο

(*) Οι εταιρείες MARTIKORIO LIMITED και NEVINE HOLDINGS LIMITED προ των ανωτέρω συναλλαγών ήταν 100% θυγατρικές της MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED.

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Κηφισίας: Δύο τραυματίες

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards