Κινέζοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι πιθανόν ανακάλυψαν έναν μεταλλαγμένο υπότυπο του κορωνοϊού, ο οποίος μάλιστα είναι αρκετά ισχυρός αφού είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί και άρα πιο θανατηφόρος.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο ιός είναι αληθινός και πράγματι χρειάζεται προσοχή. Ωστόσο, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την πιθανότητα να έχει κατασκευαστεί και να μην ξεπήδησε από την φύση . Είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζουμε αυτό.Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», Κινέζοι ερευνητές πιστεύουν ότι εντόπισαν τον νέο υπότυπο του Covid- 19 σ΄έναν άνδρα μέσης ηλικίας ο οποίος ήταν άρρωστος επί 49 ημέρες – πρόκειται για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει αναφερθεί ποτέ στο παρελθόν.

Ο υπότυπος αυτός δεν κάνει διακρίσεις: επηρεάζει δηλαδή τους νέους αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους. Αν και δεν είναι τόσο μολυσματικός, ωστόσο είναι πολύ πιο δύσκολο να εξαλειφθεί.

Υπάρχει όμως βιολογικός πόλεμος;Κατά τη διάρκεια του Β. Π.Π. πολλές μονάδες βιολογικού πολέμου και ερευνών από τις αντιμαχόμενες πλευρές έκαναν έρευνες πάνω σε βιολογικά όπλα κυρίως όμως σε τοπικό πειραματικό επίπεδο και όχι σε μαζική διασπορά για την πρόκληση πανδημίας στον πληθυσμό του αντιπάλου.

Η ιστορία όμως γράφεται από την πλευρά των νικητών οπότε μάθαμε τα πάντα όσα αφορούσαν μονάδες ερευνών των δυνάμεων του άξονα όπως τα πειράματα του Μένγκελε στο Άουσβιτς, τη μονάδα 731 του ιαπωνικού στρατού η οποία έδρασε στην Κίνα και διεξήγαγε δεκάδες πειράματα με χιλιάδες θανάτους κ.α.

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε τις μαρτυρίες της άλλης πλευράς του πολέμου στην Κορέα το 1950 όπου Κινέζοι που ανήκαν στο στρατιωτικό υγειονομικό προσωπικό στα μετόπισθεν μιλούν για βιολογικές επιθέσεις με μολυσμένα έντομα στις γραμμές του κινεζικού και βορειοκορεατικού στρατού οι οποίες εκτελέστηκαν από την αμερικανική αεροπορία.

Το γεγονός ότι οι Η.Π.Α. με την παράδοση της Ιαπωνίας ενδιαφέρθηκαν εκτενώς για τα πειράματα και τα συμπεράσματα αυτών, που εκτέλεσε η μονάδα 731 στην Κίνα του Ιαπωνικού στρατού, αποκαλύφθηκε το 1999 από τις Η.Π.Α.

Τα παραπάνω έχουν σαν σκοπό να δείξουν ότι ένας θανατηφόρος ιός , ακόμα και απλός και όχι ιδιαίτερος, μπορεί να μεταδοθεί με το απλό “πέταμα” από αεροσκάφη μολυσμένων εντόμων στο έδαφος.

Διανοηθείτε τι συνέβαινε στις περιπτώσεις μεγάλων πανδημιών στο παρελθόν όπου έχουμε αναφορές σε διαφορετικές περιόδους από ιπτάμενα αντικείμενα που έριχναν ιούς ή το αντίδοτο.

Φυσικά αυτά για κάποιους ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και δε δέχονται ότι ακόμα και σήμερα κάποιο κράτος μπορεί να ψεκάσει με κάτι κάποιο άλλο και να προκαλέσει έξαρση μολυσματικής ασθένειας.

Μετά τα παραπάνω βίντεο, ελπίζουμε να αναθεωρήσετε. Στην εξωτερική πολιτική δεν υφίσταται συμπόνοια και αλληλεγγύη.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here