Αρχική » Κρίση στο Αιγαίο: Απίστευτο- (Video) Δουλευόμαστε τώρα, ότι αυτές είναι “κόκκινες” γραμμές;

Κρίση στο Αιγαίο: Απίστευτο- (Video) Δουλευόμαστε τώρα, ότι αυτές είναι “κόκκινες” γραμμές;

από admin
Θρίλερ με το Oruc Reis: Πέρασε μια ανάσα από Καστελόριζο - «Φλερτάρει» με τη σύρραξη η Άγκυρα

Παρέδωσαν την υφαλοκρηπίδα στην Τουρκία – Πήγαν τις «κόκκινες γραμμές» από τα 150 ν.μ. στα 6 ν.μ!

Το σύνολο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας που εκτείνεται έως και τα 200 ν.μ. από τη Ρόδο, την Κρήτη και το Καστελόριζο παρέδωσε ουσιαστικά η ελληνική κυβέρνηση, στην Τουρκία, εάν ισχύον οι πληροφορίες περί νέων “κόκκινων” γραμμών.

Σύμφωνα με αυτές  η ελληνική «κόκκινη γραμμή» μπαίνει  τώρα στα έξι ναυτικά μίλια(!) στο εύρος δηλαδή των ελληνικών χωρικών υδάτων!Να κάνει τι ακριβώς το τουρκικό ερευνητικό εντός των 6ν.μ. που έχει ορθώσει τάχα το ΥΠΕΘΑ τείχος; Να πάει το πλήρωμα για καφέ στο Καστελόριζο η τη Ρόδο; Δουλευόμαστε τώρα, ότι αυτές είναι “κόκκινες” γραμμές;

Και όχι  μόνο αυτό. Με τα 6ν.μ. η Ελλάδα παραιτείται των δικαιωμάτων της για επέκταση των Χωρικών Υδάτων στα 12ν.μ. στην περιοχή μια και καλή.

“Σε καμία περίπτωση, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να κινηθούν, εάν το Oruc Reis δεν διαβεί αυτή τη γραμμή”, διαρρέει το ΥΠΕΘΑ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV ότι αυτό διεμήνυσαν Επιτελείς του Πενταγώνου στον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το ΥΠΕΘΑ.

“Σε περίπτωση που προσεγγίσει τα έξι ναυτικά μίλια τότε μόνο θα υπάρξει κινητοποίηση προκειμένου να αποτραπεί η συγκεκριμένη κίνηση” φέρεται να είπαν!Εάν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, αυτό δεν είναι “κόκκινη” γραμμή. Αυτό  είναι πρακτικά τίποτα.

Οι Τούρκοι ουδέποτε είπαν ότι θα παραβιάσουν τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα κάνοντας έρευνες και ουσιαστικά πρόκειται για σκέτη κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό.

Που πήγε ο “θόρυβος” που έκαναν τα ελληνικά πολεμικά σκάφη στην προηγούμενη επιδρομή του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα;Ούτε αυτό δεν επικαλούνται πλέον.

Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί πλήρως των δικαιωμάτων της και επίσημα πλέον.

Όλα αυτά διαμηνύθηκαν στον  Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ που πέρασε σήμερα το κατώφλι του Πενταγώνου.

Την ίδια ώρα το ερευνητικό Oruc Reis βρίσκεται εδώ και ώρες 30 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του Καστελόριζου και εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Κινείται με χαμηλή ταχύτητα και συγκεκριμένα με πέντε κόμβους. Η συγκεκριμένη ταχύτητα που έχει αναπτύξει το τουρκικό σκάφος αποτελεί ένδειξη ότι πραγματοποιεί έρευνες, με την Ελλάδα να είναι απούσα.
Διαβάστε και αυτό
Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μα αυτό μας φέρνει τρόμοLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards